USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екс-працівниця «12 каналу» поскаржилась на обман роботодавця

18 Червня 2018 12:28
Жінка, якій зателефонували з "12 каналу" Володимира Пащенка та запропонували роботу, а також гідну заробітну плату, залишилась без нічого.

Про це Іра Кашуба написала на своїй сторінці у Фейсбук, інформує Під прицілом.

Вона розповідає, що до неї зателефонували та запропонували роботу.

"Щира пані розповіла про умови праці:"Ви будєтє падбірать пєрсанал, на врємя ми с вамі "падпішем цивільна-трудавой дагавор, ви папробуєтє,вас всєму абучят і абяснят". Добре, умови мені підійшли, заробітна плата, яку обіцяли теж. Я погодилась. Далі стало цікавіше. Ніхто нічого не допоміг, не пояснив,всі лише вітались,окремі особи "через зуби". Але мене таким не візьмеш і не налякаєш. Коли в кабінет приходили за порадою, я чула від наших добрих українок фразу: "Інформація - це гроші. Плати і ми покажем, розкажем". Це говорилось до колег! Працівників, з якими пліч-о-пліч ви будуєте країну, установу, врешті-решт відносини. Людські відносини", – йдеться у дописі.

Ірина зазначає, що договір з нею так і не підписали, а від колег вона постійно чула, що ті збираються звільнятися, кожен з різних причин – несвоєчасна виплата заробітної плати, оплата меншої заробітної плати, ніж обіцяли, нелюдське ставлення керівництва і помічників.

Вона пригадує випадок, коли дівчина з окупованої території, яка приїхала сюди на роботу, а натомість отримала нервовий зрив, передінфарктний стан та місяць лікарні з капельницями і звільнення.

"З 9 до 18 год три дні я телефонувала потенційним працівникам,пропонувала роботу,в якій умови були просто суперові,але ніхто не погоджувався,бо як-то кажуть:репутація скаче попереду на коні і махає червоним прапорцем", – зауважує жінка.

Однак вже на четвертий день, з нею вирішили попрощатись, грошей так і не заплатили, і почали ігнорувати.

У коментарях користувачі обурюються і зазначають, що подібні ситуації трапляються і на інших фірмах Пащенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 18 Червня 2018 12:48
А на що дивиться інспекція з праці. Людина пропрацювала 3 дні без оформлення. Там потрібно провести перевірку, напевно таких набереться не мало
Коля Показати IP 18 Червня 2018 13:47
тахе все хамське непривітне. Який керівник така і атмосфера. Зараз на роботах таких "умних" дівиць вистачає, як почнуть гризтися. Таке враження що приходять на роботу одна одній щосб доказувати. А 112 це ж Івахів? Цікаво б почути як на усіх йго підприємствах як там керівники себе поводять бо слухи різні ходять . Чекаємо ще цікавої інформації і розслідування таких обманів щодо працівників.
Саша Показати IP 18 Червня 2018 13:47
Пащенко дуже гнила і підла людина, одержима грошима і владою. Тому чого Ірина не розуміється, що вірити цьому - скнарі себе не поважати. Але вкотре Пащенко підтвердив, що він М*РЗОТА!
Луцьк Показати IP 18 Червня 2018 13:53
Пащенко г**дон реткесний!!!!!
до Саші Показати IP 18 Червня 2018 13:55
Правда на всі 100% .... Кажу це як колишня працівниця.... журналісти добре знають яка він гидота....
Влада Показати IP 18 Червня 2018 14:10
А Катерина П там працювала і тепер на підвищення перейшла, з якого дива? Як там вони "просуваються" чи вибіркові тільки? По чому їх там вибирають, явно не по розуму і кваліфкації. Бо чомусь лучан не находиться що понаприїджали "рускіє" баришні буде на язичок гострі. Сором що в нас в Луцьку таке відношення до працівників і навіть колеги колег не поважають.
Вася Показати IP 18 Червня 2018 14:16
Пащенко що за тіп? Де взявся і чому так людей обманює? І чому з Одеси до нього на роботу приїздять дівчата? Давайте "пошукайте" все чим вони там займаються? Це все ж Івахів таких збирає? А як там на Дубномолоко ? І на інших підприємтсвах Івахова все так само ? Чому вони одних так "кидають " працівниць і працівників на гроші а інші дівиці захищають Пащенка? То якісь відносини інші чи так працюють сутками? Цікаво. Ще раніше чув що в ресторані текучість кадрів в Пащенка, не платить і люди звільняться, а вимоги ставить захмарні.
я Показати IP 18 Червня 2018 14:30
скоро загнеться той ресторан самі в себе тільки вечеряють і обідають а працівників на бабки кидають і ще й відношення не -людське, а хамське.
Харитон Показати IP 18 Червня 2018 14:42
Читав що там з Дніпродержинська жінка працює якась! А що своїх не знайшлось ? Чи в Луцьку роботи більше і платять більше????Цікаво. А що скаже інспектор праці за несплату працівникам зарплати?!
Валентин Показати IP 18 Червня 2018 16:19
А Дубномолоко Івахове очолює колишній податківець з Луцька. А дружина його в луцьку має земельні ділянки, дачі, квартири салон краси . За які ж такі заслуги? Що одним все а іншим відписки що немає нічого. Чому колишнній податківець все нагріб а іншим відписки нічого немає!
до Валентина Показати IP 18 Червня 2018 18:46
Чув що податківець колишній з корупцією боровся, то і що не зрозуміло що у власності тепер багато що є. А владці і не бачать чи очі заплющили . Хапуги не наберуться ніколи! Але чому ж так влада мовчитьпро все? В одних за 50 тис щось купив і все субсидії не дають, а корупціонери все гребуть під себе і все справедливо чесно? Пора вже таких усіх показувати людям, хай бачать своїх "хероїв"
Гарик Показати IP 18 Червня 2018 19:13
А Катерина Павлова в Пащенка була головною? А тепер перейшла в адміністрацію прес секретарем Савченка?! Така "язиката" То Пащенко може за "язиком" вибирає? Бо в нього тільки такі залишаються на роботі.
Івахіву Показати IP 19 Червня 2018 11:39
Я чула що Павлова пішла з 12 бо її заї...ли там Зп не дають місяцями. Іншого пояснення нема. Ліцо каналу ж була! Запитайте - розкаже думаю
Давид Показати IP 19 Червня 2018 14:03
То Івахів так гроші зажав чи це Пащенко? Чому працівниці не платили? Чому там постійно текучість кадрів, що на на каналі що в ресторані Пащенка? Чи так використовують працівників, щоб роботу зробили не заплатили і інших на роботу беруть аж з Одеси чи Дніпра. Лучани вже знають що там не платять то з Одеси девулі приїджають і тут права качають.
Туйво Показати IP 19 Червня 2018 19:30
Приходьте всі на Кромберг енд Шуберт усім хватить роботи
Анонім Показати IP 3 Січня 2019 15:40
У мене схожа ситуація. Зателефонували і запропонували роботу. Коли я приїхав, генеральний продюсер Ольга Куліш створювала невиносимі умови для роботи. В результаті довелося повернутися додому та починати все з нуля. Слава Богу знайшлися добрі люди, які допомогли з працевлаштуванням. За два тижні роботи зі мною навіть не розрахувалися. Продовжують ігнорувати й зараз. Сам 12 канал перспективний і молодь там дуже обдарована.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus