USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-прем'єрка Бангладешу отримала 7 років позбавлення волі за корупцію

29 Жовтня 2018 14:16
У Бангладеш екс-прем'єрку країни Каледу Зію засудили до 7 років позбавлення волі через зловживання службовим становищем із метою збору коштів для благодійного фонду імені її покійного чоловіка.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на AP.

"Спеціальний суд у столиці Бангладешу Дацці засудив до семи років позбавлення волі колишнього прем'єр-міністра Каледу Зію за її причетність до благодійного фонду імені її чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Суддя визнав її винною у зловживанні владою на посаді очільника уряду, коли вона зібрала з невідомих джерел 375 тисяч доларів США для благодійного фонду.

Як зазначається, сама Зія була відсутня в залі суду. При цьому вона вже відбуває 5-річний тюремний строк в іншій корупційні справі.

Крім того, згідно з повідомленням, у справі про збір грошей з невідомих джерел для благодійного фонду суд засудив ще трьох людей до 7 років позбавлення волі.

У свою чергу в партії Зії називають обидві справи проти екс-глави уряду Бангладеш "політично вмотивованими".

Як повідомлялолся раніше, колишнього президента Південної Кореї Лі Мен Бака визнали винним у хабарництві та розкраданні коштів. Його засуджено до 15 років в'язниці та великого штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 29 Жовтня 2018 14:25
І Петьку з Гросьою це скоро вже чекає :)
Знахар Б. Показати IP 29 Жовтня 2018 15:35
70 - 80 % бувших і нинішніх нар.депів , членів уряду та місцевих керівників України жде така участь .!!!! Як вони живуть сьогодні і як живе народ України який обирав їх на ці посади....???
Проти до Знахар Б. Показати IP 29 Жовтня 2018 15:43
Бачили очі, що купували. Треба ще більше було на майданах стрибати.
ан Показати IP 30 Жовтня 2018 09:17
нема у нас такої судової системи , щоб наших таке чекало.... виїдуть десь за океан з награбованим і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus