USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ексдиректор центру зайнятості Волині отримав посаду в Києві

18 Липня 2022 18:12
Колишній керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк працюватиме в команді Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні мій перший робочий день на державній службі в столиці. Нова робота – це завжди виклик та відповідальність. Зараз, як ніколи, гостро стоїть питання захисту прав людей: і військових, і цивільних. Тож усвідомлюю, яка кропітка, але важлива робота мене очікує. Тому докладатиму максимум зусиль, аби бути ефективним в команді Офісу омбудсмена України. Дякую, Дмитро Лубінець, за велику довіру!» – написав він.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Роман Романюк звільнився з посади директора центру зайнятості, оскільки отримав іншу пропозицію.

1 липня парламент призначив нового Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Новим українським омбудсменом став нардеп Дмитро Лубінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Справедливий Показати IP 18 Липня 2022 19:06
Вітаю з призначенням, але одне запитання чому цей молодий, талановитий та сповнений сил молодий чиновник не в лавах ЗСУ
515 Показати IP 18 Липня 2022 21:31
Поїхав поповняти власний бюджет.
Депутат горсовіта Показати IP 18 Липня 2022 21:35
Так на яку таку посаду його призначено : денщиком, завгаром, замміністра чи бойцом невидимого фронту ? А то стаття велика, обширна, а тема не розкрита ! Чи то на сьогодні секретна інформація ? Він вже раз фоткався на ганку офіса президента, але віце-президентом не став ! Тепер сфоткався на фоні парусника - то може призначать боцманом !
Луч Показати IP 18 Липня 2022 22:03
От , як вони так пристосовуються і головне весь час?))
Анонім Показати IP 18 Липня 2022 22:23
скільки у нас різних непотрібних посад, а головне пристосуванців на них, які нічого не роблять, проте за гроші платників податків непогано живуть; можливо треба скоротити цю армію нероб, тоді й гривню треба буде менше друкувати, а то вже й так маховик інфляції розкрутили на повну котушку
Анонім до Анонім Показати IP 19 Липня 2022 17:08
що так то так. і зарплати такі нічогеньки м'яко кажучи мають держслужбовця
Ліна Показати IP 19 Липня 2022 08:02
Далі продовжується бардак! Яке досягнення зробив щоб забрати в Київ? Чому він не воює???? От за що хлопці гинуть?? Порядку і не видно! Ви воюйте а ми тут будемо жирувати@
Анонім Показати IP 19 Липня 2022 09:28
а пару днів назад писали звільнився з посади. Ага звільнився би якби не нове рибне місце. на таке місце жінку поставили б а такого легіня в ЗСУ
Воєнком до Анонім Показати IP 20 Липня 2022 11:06
Тут рейди проводять з роздачою повісток - на вулицях, по церквах, в місцях відпочинку.... Є гарне місце, де зосереджені сотні вгодованих, спортивної статури, фінансово забезпечених громадян чоловічої статі - Офіс омбудсмана та десятки інших офісів в кабміні та уряді. Тепер питання без відповіді - Чому в WW2 в конторах працювали жінки, а також інваліди, ветерани, тобто ті, хто фізично не міг воювати ? Чому в Україні ці молоді, фізично здорові і освічені чоловіки в офісах сидять ???
Кореспондент до воєн Показати IP 20 Липня 2022 12:12
Згідний повністю. У військовий час таку роботу повинні робити інваліди, жінки , а не здорові вгодовані мужики, яких чекають на фронті. Хотіла б знати, а скільки дерслужбовців призвали в армію з цетру зайнятост ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus