USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ексголова Луцької РДА причетний до контрабанди на понад 25 млн, – джерело

7 Квітня 2021 17:50
Колишній голова Луцької РДА, а нині депутат Торчинської громади Богдан Прус причетний до контрабанди товарів на суму понад 25 мільйонів гривень.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, на митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень. Вантажівка, за кермом якої перебував громадянин Німеччини, в’їхала до зони митного контролю 30 березня.

В документах було вказано, що це гуманітарна допомога для благодійної організації. Однак митники встановили, що фактично у вантажному відсіку, крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, переміщується 16 262 одиниці нового брендового одягу загальною вартістю 25 мільйонів 775 тисяч гривень.

Як інформує джерело, до цієї контрабанди причетний депутат Торчинської громади, ексголова Луцької РДА Богдан Прус. Його дружина Галина Прус тривалий час очолювала Смолигівську громаду, а до того з 2002 року була незмінною головою Смолигівської сільської ради. Саме на території Смолигівської громади і діяла активно організація, на яку був зареєстрований вантаж.

Сам Богдан Прус зв'язок із цією партією контрабандних товарів заперечує.

Іван САВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Страж Показати IP 7 Квітня 2021 18:22
Той Прус вже взагалі втратив почуття реальності ! Хоч би в червоний куток кантори колгоспу на політінформацію ходив, або виписував районну газету - то напевно знав би, шо там ціле митне кодло від роботи відсторонили. А ті, шо зостались - з переляку повні штани наробили ! І калідор, і вікно сьогодні, хай тимчасово, але прикрите, А він нюх втратив і зі своїми лахами лізе. Так шо результат закономірний !
Анонім Показати IP 7 Квітня 2021 18:28
зараз Прусу присунуть по повній
австріяка Показати IP 7 Квітня 2021 18:53
Твердолобий галицький лемко. Таких виправляє могила. Виявились мало того, що пять років топтав стежку в суди і до прокурора. Має умовну судимість 5 років, але встановлений термін вже пройшов. Вирішив спробувати знову. Невдало...
Всезнайко Показати IP 7 Квітня 2021 20:01
О! Прусяра догрався.
Наін Показати IP 7 Квітня 2021 20:41
Така "гуманітарка" від "німців" ще в школи-інтернати заходит і не жужу.., розмитнення мать!
Лох Показати IP 8 Квітня 2021 05:42
Таким впертим, як прус, можна тільки стояти на тюремній вежі і з дубельтівкою охороняти зеків. Разом з туркменами.
Смолигівець Показати IP 9 Квітня 2021 18:10
Палили ті машини йому в селі, та видно призабув... Люди ж не сліпі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus