USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ексгравець «Волині», якого Кварцяний називав «ворогом народу», підсилив «Верес»

30 Вересня 2020 12:42
Колишній «волинянин» Дмитро Немчанінов став черговим новачком рівненського «Вереса».

Про це повідомля Football.ua.

Контракт із досвідченим оборонцем розрахований до кінця сезону-2020/21.

До «Вереса» в кар’єрі 30-річного Немчанінова були «Динамо» Київ, «Дністер» Овідіополь, «Нива» Вінниця, «Зірка», «Волинь», «Чорноморець», «Олімпік» і «Десна». У минулому сезоні він грав за «Рух», а також за словацьку «Нітру».

За луцьку «Волинь» Немчанінов виступав з 2013 по 2015 рік.

Нагадаємо, 5 квітня 2015 року після поразки від «Зорі» (1:2) головний тренер "Волині« Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференції назвав Немчанінова «ворогом народу». Тоді коуч «хрестоносців» сказав: «Я йому 15 раз прощав, а він знову показав, що його виправити невозможно». Через деякий час футболіст розірвав контракт з клубом.

Верес в двох матчах Першої ліги набрав чотири очки і займає п’яте місце. Наступну гру команда проведе проти лідируючого Чорноморця на виїзді 26 вересня.

Два тижні тому «червоно-чорні» продовжили контракт з головним тренером команди Юрієм Віртом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus