USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ексгравець «Волині» тренуватиме збірну України з футболу

1 Березня 2023 12:42
Виконком Української асоціації футболу 28 лютого затвердив українця Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України. Допомагатиме йому колишній гравець луцької «Волині» Сергій Кравченко.

Про це інформує Футбол 24.

Як ми писали раніше, Сергій Кравченко вирішив завершити кар’єру професійного футболіста. Він народився у Донецьку та є вихованцем «Шахтаря». Раніше під час кар’єри футболіста він захищав кольори «Дніпра», «Динамо», «Ворскли», та «Карабаха».

Читати ще: До Луцька приїхали легенди українського футболу, аби допомогти зібрати кошти для ЗСУ. Фото

Сергій Кравченко перейшов до складу луцької «Волині» на правах оренди у липні 2015 року. У складі «хрестоносців» провів 24 поєдинки, у яких одного разу відзначився голом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus