USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ексканцлер Німеччини закликав скасувати «безглузді санкції» проти Росії

3 Травня 2020 15:31
Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що у часи пандемії коронавірусу потрібно скасувати санкцій проти Росії. Такі прохання неодноразово озвучувала і сама Російська федерація.

Шредер також додав, що країнам потрібно більше співпраці. Про це він сказав в інтерв’ю газеті Tagesspiegel, передає 24 канал.


На зауваження журналіста, що штрафні санкції стали відповіддю на анексію Криму, ексканцлер сказав: «Але це неправильна відповідь. Хто вірить, що Росію можна примусити до чогось за допомогою санкцій, той помиляється. Ніякий російський президент ніколи не віддасть Крим назад Україні».

«Саме зараз, коли через кризу коронавірусу нас чекають важкі, у плані економіки, часи, нам потрібно більше співпраці. Тому безглузді санкції треба скасувати», – наголосив Шредер.

Говорячи про конфлікт на Донбасі, Герхард Шредер припустив, що в цьому регіоні «мирне співіснування буде тільки тоді, коли Україна стане федеративною державою, в якому схід країни отримає більше автономії».

Довідково:

Герхард Шредер був канцлером Німеччини з 1998 по 2005 рік. Після відходу з цієї посади він очолив наглядову раду, а потім і комітет акціонерів дочірньої компанії російського «Газпрому» Nord Stream AG.

З 2017 року Шредер обіймає посаду голови ради директорів «Роснефти».

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер потрапив до списку «Миротворця». Його звинувачують у «замаху на суверенітет і територіальну цілісність України, а також у виправданні збройної агресії Росії проти України».

Він називає Росію стратегічним партнером Євросоюзу. У багатьох питаннях наслідує позицію Путіна. І допоміг Кремлю підсадити Німеччину на газову голку Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волиняка Показати IP 3 Травня 2020 16:01
Так от хто підтирає пукінську точку опори.
Да до Волиняка Показати IP 3 Травня 2020 17:54
То є давньовідома газпромовська ш_юшка.
Заробітчанин Показати IP 3 Травня 2020 16:30
Не поїду на німця працювати! Краще на брата поляка. Він не продасть.
Сусід Показати IP 3 Травня 2020 16:37
Не дарма його в свій час зробили членом ради директорів "Роснєфті".
Правда до Сусід Показати IP 3 Травня 2020 17:55
Як буде потрібно, Шредер і своїх продасть і Німеччину здасть пуйлу. На нього можна уваги не звертати, в Європі його знають як путінську повію.
До Шредера Показати IP 3 Травня 2020 21:18
З ким поведешся - того й наберешся !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus