USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Екскерівник поліції Вінниччини готував для ФСБ план терактів в Україні

1 Березня 2023 15:26
Поплічником ворога є колишній очільник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антон Шевцов, який з 2016 року перебуває у тимчасово окупованому Севастополі та набув громадянства Російської Федерації.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Шевцов за власної ініціативи сприяв спецслужбі РФ у проведенні розвідувально-підривної діяльності проти України.

Свої рекомендації щодо розхитування внутрішньо-політичної обстановки в нашій державі він також передавав обвинуваченому в держзраді колишньому нардепу Володимиру Сівковичу.

Встановлено, що саме Шевцов після повномасштабного вторгнення особисто розробив для ФСБ так званий «План щодо проведення диверсійної роботи на території України».

Куратором цього «проєкту» було призначено співробітника 5-ї служби ФСБ Косенка М.Ю.

Цей документ передбачав проведення агресором серії вибухів на об’єктах цивільної інфраструктури в різних регіонах нашої держави.

Відповідно до розробленого «сценарію» після терактів мали відбутись показові затримання «винних» та публічно пролунати сфабриковані звинувачення у їх причетності до руху опору.

Усе це планували широко оприлюднювати в інформпросторі через основні рупори кремля та підконтрольні Телеграм-канали.

Таким чином москва планувала дискредитувати Україну на міжнародній арені та спробувати виправдати окупацію частини території нашої держави.

Наразі співробітники СБУ поетапно задокументували злочини Шевцова і встановили коло осіб, залучених ним до протиправної діяльності.
На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили російському агенту про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Березня 2023 19:35
Його вже звинувачували в держзраді в 2016,але суд (наш найгуманніший суд в світі, що звільнив від відповідальності багатьох виблюдків з великими компенсаціями з державного бюджету) виправдав даного виродка і поновив на посаді в 2021р
Мабуть Показати IP 1 Березня 2023 19:50
Реформа Хатії Деканоїдзе починає давати результати ну і звісно АВАКОВА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus