USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екснардепу Микитасю повідомили про підозру у викраденні людини, – ЗМІ

29 Грудня 2020 12:55
Ексвласнику компанії «Укрбуд» Максиму Микитасю повідомили про підозру у замовленні викрадення юриста київської компанії. Поки що Микитася не затримували.

Про це повідомляє 24 канал.

Із фігурантом справи про розкрадання майна Нацгвардії проводили слідчі дії.

Правоохоронці вже з’ясували всі деталі викрадення. За інформацією поліції, ексвласник будівельної фірми був замовником злочину. Натомість організатор викрадення вже перебуває під вартою за вбивство.

У поліції зазначили, що отримавши всю інформацію про юриста, чоловіка обманом затягнули на зустріч. Потім вкрали його авто та змусили юриста написати боргову розписку на 800 тисяч доларів.

Через декілька годин після викрадення 4 виконавців затримали, а заручника звільнили.

Мовиться про викрадення столичного юриста Олега Мірошниченка. Він звинувачує у злочині Микитася. Мірошниченкові експрезидент «Укрбуду» начебто давав хабар за вирішення справи у суді. Коли юрист цього не зробив, то замовили його викрадення. Микитась це спростовує.

У Микитася провели обшуки, – ЗМІ

Раніше про те, що у помешканні Микитася проводять обшуки, повідомив журналіст Юрій Бутусов. Цю інформацію підтвердили і адвокати ексочільника «Укрбуду». Сам Микитась перебуває під охороною.

Що відомо про справу Микитася

Експрезидент «Укрбуду» може бути причетний до корупційних схем із квартирами Нацгвардії.

У 2016 – 2017 роках Нацгвардія уклала угоду з «Укрбудом» про відмову від квартир та паркомісць у Києві, обмінявши їх на 65 квартир забудовника.

Їхня вартість була на понад 81 мільйон гривень меншою, ніж планували.

У жовтні 2019 року Микитасю вручили підозру.

Із грудня 2020 року Микитась погодився на співпрацю зі слідством, отож йому поміняли вид запобіжного заходу. Наразі він перебуває під домашнім арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
??? Показати IP 29 Грудня 2020 13:58
а він може й до вбивства Шеремета уже причетний?
Анонім Показати IP 29 Грудня 2020 14:32
Микитась - это тупо фейспалм года. Дал показания на Татарова и Гройсмана в обмен на выход из СИЗО под домашний арест, заказал похищение человека, "не решившего вопрос" и теперь, скорее всего, вернется обратно за решетку. Феерический идиот.
Народна прокуратура Показати IP 29 Грудня 2020 14:35
Чезаре Ломброзо за рисами пики цього "представника української еліти" відразу сказав би, що це бандит, схильний до насильницький дій. Але хтось же включив його до своїх прохідних списків на вибори до Верховної Ради, а хтось голосував за цю політичну силу і за цього "орла".
Народна прокуратура Показати IP 29 Грудня 2020 18:48
Щойно оприлюднено позицію НАБУ стосовно цієї підозри, яку оголосила поліція. Так от, НАБУ виражає занепокоєння такими діями поліцейських, оскільки Микитась значиться у них викривачем. Тобто, виходить, що НАБУ готове заради своїх піарних інтересів кришувати будь-які дії цього бандита, навіть викрадення і побиття людини,звільняти його з СІЗО, виводити з-під конфіскації його статки і т.д. Дивний орган !!! І от ще цікавий момент: сам бандит увірував в те, що НАБУ його від усього захистить, адже будучи на застосованому НАБУїнами запобіжному заході, організував вчинення нового тяжкого злочину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus