USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Усю ніч катували та вимагали 800 тисяч доларів: у Тернополі викрили бандитське угрупування

24 Грудня 2020 14:48
Трьох мешканців Тернополя затримали спецпризначенці за підозрою у скоєнні тяжких злочинів. За даними слідства, вони причетні до викрадення підприємця, вимагання у нього грошей та угону автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба поліції області, пише 24 канал.

Уродженця Тернопільщини зловмисники утримували всю ніч. Чоловіка катували заради того, щоб він віддав їм 800 тисяч доларів.

Зловмисників затримали вже після того, як до поліцейських звернувся сам постраждалий.

Що відомо про катування чоловіка у Тернополі

Як стверджують слідчі, чоловіка, який займається пов’язаним із криптовалютою бізнесом, викрали на виїзді з Тернополя. Сам він мешкає в Києві, але приїхав до родича разом зі своїми дружиною та донькою.

Близько 19:00 зловмисники заблокували Toyota Camry підприємця. Його витягли та запхали до багажника. Дружину потерпілого посадили в інше авто та відвезли у невідомому напрямку.

Самого ж чоловіка відвезли у заздалегідь підготоване місце, де катували.
800 тисяч за життя

Зловмисники казали, що не вб’ють чоловіка, якщо він заплатить їм чималеньку суму. Життя підприємця зловмисники оцінили у 800 тисяч доларів.

Дізнавшись про злочин, правоохоронці знайшли 2 із 7 підозрюваних – виконавця замовлення та організатора. Суд вже заарештував їх та призначив заставу у 500 та 630 тисяч гривень.

Ще одного зловмисника спіймали через 36 годин після злочину. Потім самостійно здався поліцейським сам організатор. Він, до речі, є фігурантом кримінальної справи про збут наркотиків у складі організованої злочинної групи.

Ще 3 підозрюваних поліцейські розшукують. Один з них вже втік за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus