USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ексочільник патрульної поліції Волині представлятиме Україну на «Іграх нескорених»

19 Квітня 2023 18:15
За підсумками попереднього конкурсу шанс потрапити до української збірної учасників «Ігор нескорених» отримав колишній керівник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Він братиме участь у відбіркових змаганнях, які наприкінці травня пройдуть у Львові.

З березня 2022 року у складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції він воює у найгарячіших точках фронту. Брав участь у боях за Ірпінь, звільненні Миколаївської та Харківської областей, зараз разом з побратимами тримає позиції на Донеччині. Отримав порання – важку контузію. Але, запевняє, посилено тренується, аби на всесвітніх Іграх ветеранів та військовослужбовців продемонструвати усю міць і незламність української нації.

Цьогоріч «Ігри нескорених» пройдуть у німецькому Дюссельдорфі за участі понад 20 країн світу. Україну представлятимуть 24 учасники.

Нагадаємо, Олександр Вовченко очолював Управління патрульної поліції у Волинській області з 2016 по 2019 рік. 18 лютого 2019 року він настільки гучно відсвяткував день народження, що згодом його перевели в Івано-Франківську область. Тоді поліцейські в коридорі управління патрульної поліції підірвали гранату – від вибуху повибивало вікна.

Читати ще: «Хто кидав гранату? Бабайка!» Екскерівник патрульної поліції Волині тепер працює в Ковелі. Відео

Про це стало відомо одразу, але відео з камер спостереження оприлюднили лише влітку 2019 року. Уже після переведення в управління нацполіції Івано-Франківської області Олександр Вовченко прокоментував, що граната була страйкбольною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Йван Показати IP 19 Квітня 2023 19:02
Може вже шановна волинська громада призабула, але цей начальник розпочав свої «найгарячіші точки» з управління поліції в Луцьку, коли в п’яному угарі кинув в коридор гранату. Тоді гудів увесь Інтернет. В нормальній країні за таку неадекватну поведінку вже б за таке мотав срок, але в нашому кумівсько-корупціному раї йому дали лише догану і перевели з Волині на Франківщину. Ось і все покарання. Висновок такий: добре мати блати і високих протеже. Час іде, народ все призабуває, і вже колишні неадеквати успішно мімікрують під героїв. Сумно..
Сраконіс Показати IP 19 Квітня 2023 20:50
Ні, він просто бабайка-клоун! Що цікаво-він це сам усвідомлює!
Ірина Показати IP 20 Квітня 2023 20:33
Клоуни тут ви! Доки ви пости пишете він захищає свою країну , отримав поранення! А помилки в житті допускають усі! А він свої помилки змив кров'ю і після того випадку ви про нього чули тільки хороше! Він не вбив людину, він не хабарник! Пора про це уже давним давно забути. Сотні матерів йому вдячні, що повернув додому хлопців живими. А таку хєрню можуть писати тільки ті, кому це заважає.
Ольга Показати IP 20 Квітня 2023 20:36
Йван, йди на фронт, можеш і ти героєм стати, тільки чомусь слабо? Можеш лише пости писати? Так ця людина герой! І всі його погані вчинки, не всі, а один - перекрилися його сотнями хороших.
Кирило Показати IP 20 Квітня 2023 20:39
4 роки вже минуло. Якби ця людина була злим правопорушником, то хорошого ми б про нього не чули! А тут все навпаки - одні подяки та хороші відгуки! Він герой, хто не знає!
Іван Показати IP 20 Квітня 2023 20:40
Класний мужик, а весь негатив - то від зависника. Честь!
Сергій Показати IP 20 Квітня 2023 20:41
Повага та уклін! Що було в минулому, там і лишилось. Зараз це герой!
Wonderwomen Показати IP 20 Квітня 2023 21:27
От же комусь заважає ця людина…коментарі погані,мабуть,добре писати сидячі на дивані,за чашкою кави поки такі хлопці як Олександр боронить вас! Знаю і чую хороше про цю людину,щиро поважаю! Бажаю повернутися додому з перемогою!
Заєць Показати IP 20 Квітня 2023 22:14
Виписують разну фігню і її ж підтримують лайком ті, що заздрять. Важко мабуть жити таким людям, які вміють тільки поносити. Чим відрізняєтесь від кацапів? Мовою? Своїх треба підтримувати і аплодувати стоячи, не солодко їм зараз. А Олександр хай звертає уваги на цей збрід, хай виконує свою роботу і бажаю успіхів йому.
Руслана Показати IP 20 Квітня 2023 22:32
Безмежно вдячна Олександру за захист Батьківщини та всіх українців, які мають можливість спокійно жити та спати у своїх домівках! Ти справжній герой! Приклад людини, не тільки сильної фізично, але й морально! Пишаємося усі! А усім негативним коментаторам хочу побажати зробити хоч грам того, що робить Олександр Вовченко!
Катя Показати IP 21 Квітня 2023 16:01
https://www.facebook.com/100063547735359/posts/pfbid025mSPFXnU4C3ob5LW9N8FHYHPR5ysCv6obJp5ahuV4e2w9aSYCkyoRykWNLpxxUhrl/ Люди вкрали мільйони - ось що потрібно засуджувати, а не новину 4х річної давності. А ця людина зараз молодець!
Українка Показати IP 25 Квітня 2023 17:34
Звертаюсь до ЙВАН.підніми своє срачиня з дивану і піди на 0.хай тобі підсмалять дупу, і тоді хотілось би подивитись на твою писанину. Не гидко самому, чи тебе хтось надоумив. Мабуть так, бо в таких недоумків як ти в голові моча.
Вовченко Показати IP 7 Травня 2023 01:30
Я дуже дякую тим хто досі думає що мене можна потопити, але не старайтеся - бо давно навчився плавати.... це перше. Друге... Я думаю що навіть коли віддам життя (а я готовий) за Україну, за родину, сімю, за Альма-мати Київщину за Волинь, такі як ви тільки і згадають що він, колись, десь, кинув і т.д... та і пох... Третє... Шановна і не шановна громадо яка читає такі гімно канали і видання - дякую вам теж, сидячи будучи на 0, я розумію що для більшості із вас я ніхто, просто ще один 200, просто чувак який колись був начальником ПП, просто чувак який щось колись типу (а може й ні) зробив погане, але вам теж дякую!!! А саме головне дякую усим тим хто не боїться говорити про мене правду, моїй чудовій сімї, моїй чудовій родині! P.S. навіть вас нешановні хто поливає мене брудом, я з честь захищаю і буду захищати!!! Слава Україні!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus