USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Експерти: Україна стане інвестиційно привабливішою для ЄС. ВІДЕО

16 Червня 2013 17:32
Підвищення інтересу до України пояснюють очікуванням підписання угоди про асоціацію із Європейським союзом
Минулого року Україна піднялася на 15 позицій в світовому рейтингу сприятливості ділового середовища. Цього року урядовці очікують стрибка ще на декілька сходинок. Мовляв, економічні реформи починають давати результати. Підвищення інтересу до України пояснюють і очікуванням підписання угоди про асоціацію із Європейським союзом, - передає Голос Америки.

«Ми дуже оптимістично налаштовані на значні позитивні зміни в інвестиційному кліматі», - ці слова президент Американсько-української ділової ради Морган Вільямз повторює чи не щороку протягом двох десятиліть, відколи вперше приїхав до України.

«Кількість вільних коштів, яку мають міжнародні інвестори зараз сягнула історичного рекорду. І нині вони дивляться де найсприятливіші умови для капіталовкладень. Україна потроху набирає бали, в цьому змаганні. В очах інвесторів Україна близька до підписання угоди про асоціацію із Європейським союзом. А це означає, що українські виробники отримають доступ до одного із найбільших у світі ринків. Цей фактор сприяє зростанню інтересу до України», - говорить Хорхе Зукоскі, Президент Американської Торгової палати в Україні.

Втім, якщо Україні відмовлять у підписанні угоди, багато потенційних інвесторів можуть втратити до неї інтерес. Адже за легкістю ведення бізнесу вона досі поступається більшості країн регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus