USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ексзаступник голови Горохівської райради хоче очолити психоневрологічний інтернат

25 Березня 2021 15:28
Конкурс на заміщення посади директора Берестечківського психоневрологічного інтернату виграв колишній заступник голови Горохівської райради Віталій Клемба.

Про це стало відомо під час засідання медичної комісії облради 25 березня.

Віталій Клемба розповів, що роботу в сфері соцзахисту розпочав з посади юриста у Берестечківському психоневрологічному інтернаті. Згодом був заступником у Горохівському психоневрологічному інтернаті. По тому знову перейшов у Берестечківський психоневрологічний інтернат на посаду заступника директора, де працював 5 років. Також був заступником голови Горохівської райради. Нині є депутатом Горохівської громади.

Віталій Клемба переконує, що на посаді працюватиме над залученням позабюджетних коштів: готовий запустити сайт закладу, спілкуватися з підприємцями щодо залучення спонсорських коштів, працювати над залученням грантів. Умови ж в інтернаті, каже він, мають бути «домашніми» для мешканців інтернату, а їхні права треба також захищати.

До слова, на конкурс подавалися два кандидатури. Крім Віталія Клемби, на посаду директора претендувала Марія Степанчук, яка працює інженером з охорони праці у Берестечківському психоневрологічному інтернаті.

Члени комісії підтримали кандидатуру Віталія Клемби на посаду керівника закладу і рекомендували затвердити це рішення на сесії.

Юля МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus