USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Електронний облік пасажирів у маршрутках Луцька повинен запрацювати у листопаді

13 Серпня 2019 10:19
Для того, щоб пришвидшити введення електронного обліку пасажирських перевезень у місті, члени виконкому внесли зміни до плану підготовки проектів регуляторних актів.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 13 серпня.

Члени виконкому ухвалили доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Як пояснив секретар міськради Григорій Пустовіт, позачергове засідання викликане тим, що потрібно внести зміни до основного плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2019 рік.

У зв’язку зі зверненням управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради, необхідно було внести в основний план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2019 рік проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 «Про оператора електронних систем у місті Луцьку». Цей проект рішення є регуляторним актом та має пройти визначену чинним законодавством процедуру.

Ціль ухвалення регуляторного акту – врегулювання договірних відносин між сторонами тристороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька, строк підготовки документа – третій квартал цього року.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль пояснив, що у Луцьку вводиться автоматичний облік перевезень. За графіком це повинно відбутися у середині листопада. В тристоронній примірний договір, що укладається між оператором, перевізниками та міськрадою з ініціативи оператора вносили суттєві зміни. Договір є регуляторним актом і тому повинен пройти відповідну процедуру. Відповідно до законодавства, перед початком процедури члени виконкому повинні внести зміни до плану діяльності з підготовки регуляторних актів, щоб швидше ввести електронний облік проїзду у Луцьку.

Нагадаємо, офіційне підписання угоди з представниками турецьких підприємств щодо запровадження електронних систем у громадському транспорті відбулося 17 липня. Вже найближчим часом у тролейбусах і маршрутках почнуть встановлювати сучасне обладнання для електронної оплати за проїзд і контролю за кількістю пасажирів. Нова система пропонує низку сучасних послуг для зручності пасажирів та контролю за роботою водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
33-ій Показати IP 13 Серпня 2019 10:58
супер !!!
подорожник до 33-ій Показати IP 13 Серпня 2019 11:25
це якщо турки будуть робити, а не д_вбаний вiзор
віктор Показати IP 13 Серпня 2019 12:59
Не спішіть радіти, адже пристрій просто можна не вмикати. Скільки зараз їздить автобусів із вимкнениь навігатором ? Хто буде контролювати виконання постанови ? Які санкції? Штраф 50 гривень ?
ДЕ Показати IP 14 Серпня 2019 00:09
А цікаво чи запроваджена така стстема у Турції. І у скількох населенних пунктах?Хто знае?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus