USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Електричкою «Луцьк – Київ» у Мінтрансі не задоволені?

14 Жовтня 2008 11:00
Нещодавно на залізничній станції Київ-Пасажирський працівниками Департаменту безпеки у галузі Міністерства транспорту та зв’язку було перевірено відповідність руху електропоїздів до існуючого розкладу, – повідомляють 13 жовтня «Волинські Новини».
 
Як інформує офіційний веб-сайт Міністерства транспорту і зв’язку України, з 6:30 до 14 години 10 жовтня 2008 року проведено моніторинг руху електропоїздів Південно-Західної залізниці до Києва та з Києва за усіма напрямками. За результатами моніторингу одного дня середнє запізнення електричок становить 10-15 хвилин. Це, на думку транспортників є суттєвим порушенням графіку.
 
Цікаво, що серед електричок першою «проштрафилася» саме та, яка рухається за маршрутом «Луцьк – Київ». Якщо за графіком вона має прибувати о пів на сьому ранку, то фактичний час прибуття у столицю – 6:40.
 
Довідково:
 Електропоїзд підвищеного комфорту «Луцьк – Київ» «приписаний» до Південно-Західної залізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus