USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ельфи та леприкони у Луцьку «збирали» гроші для онкохворих дітей

30 Травня 2014 16:21
У Луцьку під час музичної вистави «Долина Ельфів» збирали кошти для онкохворих дітей.

Прем’єра відбулась сьогодні, 30 травня, у Луцькому Палаці культури у рамках благодійного проекту «Творчість заради життя», що стартував ще у жовтні 2013 року. Його засновники - Волинська обласна бібліотека для юнацтва та театральна студія Наталії Журавльової за підтримки Луцької міської ради.

Зі слів організаторів заходу, усі кошти, зібрані під час «Долини ельфів» передадуть на закупівлю обладнання для онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.
Так, вистава зібрала чимало глядачів, серед яких були як малята, так і дорослі. Вони мали змогу спостерігати за тим, як розгортаються події на чарівній долині та познайомитись із феєю квітів Айлін, веселими леприконами Веймундом, Хельгою, Гердою, Харальдом та Брунхільдою, королем та королевою ельфів та іншими казковими персонажами.
«Хвороба це завжди біда, тому ми не можемо стояти осторонь, адже біду завжди легше долати гуртом, тож ми дякуємо усім небайдужим», – звернулася до присутніх у залі керівник театральної студії, актори якої й познайомили глядачів з фентезійною пригодою, Наталія Журавльова.

А засновник благодійного проекту «Творчість заради життя» Любов Фрадинська розповіла, що до цієї доброї справи могли долучитись усі молоді й талановиті та допомогти своїм ровесникам, які опинились у складній життєвій ситуації.
«Нехай вас ніколи не покидає натхнення, а в житті завжди супроводжують віра, надія та любов», - резюмувала вона.

Тим часом, 5-річній лучанці Оленці казкове дійство надзвичайно сподобалось. Дівчинка плескала у долоні, коли ельфи та леприкони співали пісень. Вона стискала рученята в кулачки, коли на сцену виходила зла королева Мор.
«Вони усі такі гарні», - з захопленням зауважила малеча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus