USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Епатажний білоруський поет приїде на Волинь. ВІДЕО

8 Квітня 2013 18:01
Літературний вечір російськомовного білоруського поета Семена Ісаєва відбудеться у мистецькому центрі «Комірка» у Луцьку 18 квітня, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Захід організувало культурне об’єднання «100Вт», яке, як повідомлялось під час виступу у Луцьку поета Дмитра Лазуткіна, почало запрошувати в наше місто цікавих майстрів пера.

Усі охочі матимуть нагоду насолодитись його авторським читанням, адже сам поет відомий як епатажна та життєрадісна особистість. «Зима закінчилася, і Семен вирішив відправиться на південь, по шляху зробивши гастрольний тур із заходу на схід України (Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Житомир, Київ, Харків, Луганськ, Донецьк)», - повідомляють організатори.

Тож «божевільний вуличний поет», як його називають у багатьох соцмережах, приїде й на Волинь. Спочатку він виступав на вулицях Мінська, потім на Арбаті, Невському і Хрещатику, а влітку - на набережних Коктебеля 2011 і Ялти 2012, де ви повинні були його бачити, якщо тусувалися в той час у Криму, - йдеться в анонсі виступу митця.

За запрошеннями звертайтесь за телефоном 0630608976 у Володимира Столярчука.

Захід відбудеться у мистецькому центрі «Комірка» за адресою вулиця Драгоманова, 1.

Організатори попереджують, що кількість місць – обмежена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гість Показати IP 19 Квітня 2013 09:50
Дуже талановитий поет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus