USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Естонець мандрує Україною на колоритному УАЗі

10 Серпня 2018 23:25
У Шацькому районі побував мандрівник з Естонії, який планує за 40 днів об'їхати всю Україну, про це повідомляє Район.Шацьк.

72-річний Арно Павел приїхав до України з Естонії на колоритному УАЗі, - розповідає приватний підприємець Петро Зуб із Шацька, який провів для мандрівника екскурсію Шацькими озерами.

Вдома естонець має сім'ю, невеликий бізнес, який дає йому можливість мандрувати світом. Арно вже об'їхав на своєму авто всю Росію і багато країн Європи. В Україні він не вперше, але з задоволенням подорожує українськими просторами, бо вважає, що тут є на що подивитися.


Мандрівник уже побував на озерах Світязь, Люцимер, Велике Чорне, Пісочне, Перемут, у Світязькому Петро-Павлівському монастирі. Все побачене естонець відзняв на відео, бо згодом планує створити цикл передач про побачене під час подорожі. А ще хоче написати книгу «УАЗиком по Україні».

З краю Шацьких озер Арно на своєму колоритному УАЗі вирушив у Луцьк, далі в маршруті - Львів, Карпати (естонець хоче підкорити Говерлу), Закарпаття, Поділля, південь України. Також на два дні мандрівник хоче заїхати в Молдову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таки Да Показати IP 11 Серпня 2018 11:55
Таким корчом мандрувати то треба справді бути слабим на всю голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus