USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Facebook став дорожчим за «Газпром», але ненадовго

19 Травня 2012 14:19
Протягом кількох хвилин торгів на біржі Nasdaq ринкова вартість Facebook була вищою за $ 106 мільярдів (вартість «Газпрому» у той самий час).
Про це повідомляє ТСН.

Капіталізація соціальної мережі Facebook в перші хвилини торгів на біржі Nasdaq досягала 123 мільярдів доларів, потім на якийсь час стабілізувалася на позначці 115 мільярдів.
Таким чином, протягом приблизно півгодини соціальна мережа, створена в 2004 році Марком Цукербергом і його однокурсниками для спілкування між студентами Гарварду, коштувала більше, ніж володар найбільших у світі запасів природного газу - російське ВАТ «Газпром», ринкова вартість якого за підсумками торгів 18 травня становила близько 106 мільярдів доларів.
Однак незабаром акції Facebook просіли до ціни розміщення, яка відповідає капіталізації всієї компанії трохи більше 104 мільярдів доларів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus