USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Facebook став третім найбільшим сайтом у світі

27 Грудня 2010 13:59
Соціальна мережа Facebook стала третім найбільшим сайтом у світі, згідно з доповіддю дослідницької групи в листопаді поточного року на Facebook зайшли 648 млн унікальних відвідувачів.

За даними ComScore, соцмережа витіснила сервіси інтернет-корпорації Yahoo, які тепер займають четверте місце і нараховують 630 мільйонів унікальних користувачів, - повідомив Кореспондент.

У жовтні цього року Facebook і Yahoo відвідала однакова кількість користувачів - 633 млн чоловік. Друге і перше місця, як і раніше, займають он-лайн-сервіси корпорації Microsoft (869 млн унікальних відвідувачів у світі) і Google (970 млн користувачів) відповідно,

Facebook став четвертим найбільшим сайтом у світі близько півтора року тому, і незабаром обігнав Yahoo за кількістю переглянутих сторінок. Сьогодні в соцмережі розміщується близько чверті всіх он-лайнових рекламних оголошень у США, а це вдвічі більше, ніж у Yahoo.

Більше того, не так давно Facebook також обійшов Yahoo і став другим за популярністю відеосайтом у США і другим найбільшим джерелом трафіку (після Google) на інші ресурси з відеоконтентом в Інтернеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що передбачувана ринкова вартість найбільшої в світі соціальної мережі Facebook за останні п'ять місяців зросла більш ніж на 50%, як пише газета Financial Times, за цей час передбачувана вартість Facebook зросла з $ 26,4 млрд до $ 41,2 млрд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus