USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Фанати «Баварії» зібрали гроші на бушлати для волинських бійців

26 Жовтня 2014 18:49
Волинські самооборонівці «завели дружбу» з футбольним клубом ФК «Баварія» Мюнхен під час автопробігу «Допоможи Україні — врятуй Європу!».

Про це повідомив фінансовий менеджер волинської «Самооборони» Сергій Чуріков.

З його слів, новий автопробіг буде орієтований на Південну Німеччину, адже пропаганда краще працює там, де доволі потужна діаспора.

«Чому наступний автопробіг зорієнтували на Південну Німеччину? Тому що найбільше коштів вдається зібрати саме там, де є предстаники діаспори. Так трапилось і з польським місто Ольштен, де за кошти діаспори лікуватимуть 30 наших бійців АТО.

Сергій Чуріков зауважив, що однією з найважливіших точок автопробігу буде місто Мюнхен, яке також вважають центром української еміграції у Німеччині, адже там величезна концентрація українськиї організацій.

Зараз ми підтримуємо зв'язок з фанатами Мюнхенської «Баварії». Вони передали 600 євро на потреби наших військових. То не багато, однак ці кошти дуже згодилися на придбання теплих бушлатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus