USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фанати «Волині» пошкодили авто знімальної групи «ПроФутболу». Відео

27 Липня 2020 20:29
Автомобіль знімальної групи програми «ПроФутбол» був пошкоджений під час бійки, яку влаштували фанати «Волині» після матчу проти «Агробізнесу».

Вболівальники луцького клубу спершу викликали на розмову представників своєї команди, потім у них виникла словесна перепалка з президентом «Агробізнесу» Олегом Собуцьким. Після цього фани «Волині» кинулися на Собуцького, і в ситуацію довелося втрутитися поліції. В результаті між правоохоронцями та фанами зав’язалася боротьба, пише УНІАН.

Як йдеться в заяві «ПроФутболу», знімальна група не постраждала, проте фанати, тікаючи від поліції, пошкодили автомобіль оператора, який був припаркований неподалік.

Читати ще: «Волинь» продемонструвала беззубу гру і розгромно програла «Агробізнесу»

«Смуток викликає навіть не те, що пошкоджена машина: з цим випадком будуть працювати правоохоронні органи. Тривожно, що подібні ситуації кидають тінь на весь український футбол. Зрозуміло, що керуватися розумом, а не емоціями після програшу улюбленої команди, досить важко. Але футбол – гра для дорослих людей, які повинні розуміти наслідки своїх дій і те, як це впливає на сприйняття цього виду спорту суспільством», – зазначив керівник проєкту «ПроФутбол» Степан Щербачов.
«Такі інциденти, на жаль, не підуть на користь ні обом сторонам конфлікту, ні іміджу національного футболу», – додав він.

Справу про навмисне пошкодження майна співробітників «ПроФутболу» вже передано в правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 27 Липня 2020 23:09
Яка гра - такі й емоції. Не знущайтеся з людей. Луцьк - Європа, а не село

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus