USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Федецький допомагав волинським прикордонникам у затриманні озброєних злочинців

26 Лютого 2016 09:33
Гравець збірної України Артем Федецький, тренуючись з волинськими прикордонниками, допоміг затримати озброєних зловмисників. Події відбувалися поблизу кордону на Волині, коли Артем був вдома у відпустці, - інформує Depo.Сектор.

Згідно з навчальною версією, двоє озброєних хлопців намагалися незаконно потрапити з України в Польщу. Чоловіки лісом хотіли пробратися до Західного Бугу, по руслу якого і проходить кордон двох країн. Та порушників виявили прикордонники. Під час затримання, в якому взяв участь і футболіст національної збірної України та дніпропетровського "Дніпра" Артем Федецький довелося відкривати вогонь.

Та обійшлося без жертв. Зловмисників пов'язали на березі річки.

Таким є сюжет спецпроекту програми "Західний кордон", який вийде в ефір цими вихідними.



Крім того, Артем Федецький потренувався з прикордонниками на полігоні, вивчив основи поводження зі зброєю та тактику наступу й відступу на полі бою.

А закінчилися пригоди Федецького на кордоні спільними фото з прикордонниками. Гравець національної збірної України заявив, що при потребі готовий зі зброєю в руках приєднатися до українських захисників. І висловив впевненість, що такі прикордонні будні для нього були перші, але не останні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Соціолог Показати IP 26 Лютого 2016 09:51
При всій повазі до Федецького, але "Військовий туризм"? Якось, коли країна воює, не зовсім комільфо рекламувати артистів, спортсменів, ляшків, які бігають на полігонах і "при потребі готовий зі зброєю в руках приєднатися до українських захисників". Потреба є, приєдуйся!
123 Показати IP 26 Лютого 2016 10:27
Значить, якщо я пішки перехожу кордон - то я порушник, а коли лечу на літаку, набитому контрабандою, - то нічого страшного? Літай коли заманеться?
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 14:29
клоун запропонують гроші і як його одноклубник селезнев побіжить в росію михалик скоро в футболці з путіним вийде ...туткі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus