USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фестиваль пива і м’яса у Луцькому замку перенесли на літо

6 Липня 2019 10:26
Команда гастрономічних фестивалів «Lutsk Food Fest» запрошує лучан та гостей міста на 4 Фестиваль пива і м’яса в Луцькому замку. Цього року подію вирішили перенести і провести влітку, а не восени, як це було раніше.

27-28 липня у стінах замку Любарта на відвідувачів чекатимуть відомі ресторатори з різних областей країни, а також місцеві майстри м’ясних страв. Вас здивують не лише нові смаки, а й віртуозна подача.

Окрім гастрономічної складової, на відвідувачів чекає насичена розважальна програма, наповнена інтерактивом, конкурсами та якісною музикою. Організатори запевняють: перебування гостей у стінах замку буде незабутнім та сповненим позитивних емоцій.

«Дводенна нон-стоп шоу програма додасть драйву вашому літу, навіть не сумнівайтеся!» - кличуть лучан та гостей міста на фестиваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
місцевий Показати IP 6 Липня 2019 10:53
За ту ціну, що вони виставляють, я краще пива і м'яса за кордоном на відпочинку наїмся і нап'юся!!! Дешевше вийде і смачніше!
Клянемося, шо напємо Показати IP 6 Липня 2019 16:01
" Жрабухлофест " в історично-етно-фолькльорному антуражі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus