USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фестиваль пива і м'яса. Чим частують лучан кухарі зі Львова

1 Жовтня 2016 17:40
Справжній бограч, пательня гуцульської картоплі, море ковбасок, а також смачний хмільний напій - скуштувати ці та інші смаколики мають можливість відвідувачі фестивалю пива і м'яса, який стартував у Луцькому замку сьогодні, 1 жовтня.

Вранці відвідувачів було мало, вочевидь, місто тільки прокидалося. Однак, зараз свято - у розпалі.



Кілька сотень лучан та гостей міста завітали сьогодні на відкриття фестивалю м'яса та пива.

Кращі луцькі ресторатори та підприємці-виробники, що позиціонують себе як такі, які розуміються на м'ясі та хмільних напоях, пропонують гостям фестивалю свою продукцію.

Також, гостей пригощають кухарі зі Львова. Так, для лучан приготували справжній бограч, пательню гоцульської картоплі та сосиски-гріль.



Працює на фестивалі також і зона для найменших. Так, малеча має нагоду пострибати на батуті, зробити чарівне біо-тату та пройти майстер-клас маленького гончара.
Окрім того, ТМ «Оболонь» організувала для гостей фестивалю «Музичну кухню» - виступи відомих гуртів та виконавців. Концертна програма розпочалася о 16:00 і триватиме до 21:00.

Гурт Фіолет розважає гостей на фестивальній сцені.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
DRedd Показати IP 1 Жовтня 2016 18:09
Коли бограч встиг стати галицькою стравою???
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Жовтня 2016 18:15
Нормальні хазяйновиті люди таке і вдома приготують та покуштують. Але організатори молодці, дали і НЕРОБАМ наїстися (і попити).
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Жовтня 2016 18:39
Нормальні хазяйновиті люди таке і вдома приготують та покуштують. Але організатори молодці, дали і НЕРОБАМ наїстися (і попити).
Меломан Показати IP 1 Жовтня 2016 20:05
Шо за г0цульська картопля?
Сергій до Меломан Показати IP 1 Жовтня 2016 21:07
я ось теж задав собі питання - хто такі гОцули? )))))
Світлинами Показати IP 1 Жовтня 2016 20:13
Власне не Львів'яни а западенці,хоча Львів'яни мають багату кулінарні історію, багатьох народів і народностей світу.
Я Показати IP 1 Жовтня 2016 21:03
Дмитрук після фестивалю зразу напоївши вас і накормивши повезе вам під хату зливати нечистоти :) Такшо наїлись і нюхайте :)
і я до Я Показати IP 1 Жовтня 2016 22:35
людям з обмеженими можливостями аналізу ситуації, що склалась поясню: уся мильна бульбашка інформаційної війни з неприємним запахом мала закінчитись супер затриманням машини Дмитрука на зливі води після охолодження ковбаси. Проте, не далось, запах і далі на вулиці, причина запаху не у цьому- результат численних нарад і в міськраді і у водоканалі. Проте є одне але - люди зомбі і далі пишуть коментарі на тему бла бла бла, і продовжують думати чужими мізками, добре якщо тільки ВН, але якщо дай на таку плодотворну почві ЗМІ Кісільовщини - навіщо шукати вату, в нас воїх повнісінька купа, не правда, Панове?????
Ангст Показати IP 2 Жовтня 2016 00:43
Якось були більші очікування від фестивалю, нічого особливого не було, ні якихось цікавих м'ясних страв, ні якогось нового пива. Просто тусовку в замку та можливість для закладів підзаробити. Не вразило одним словом.
гість Показати IP 2 Жовтня 2016 10:14
Заробив Веремійчик = гроші за вхід та гроші від точок в кишеню, заробив і директор замку = ліві гроші за вхід на башню не в касу а в кишеню. Всі довольні. А всім іншим = держитесь, всего вам хорошего денег нет.
Веремійчик Показати IP 2 Жовтня 2016 10:45
Організуй щось подібне-і ти заробиш,а то сидиш як л*х
коля Показати IP 2 Жовтня 2016 19:44
що там роблять діти? спостерігають як ужираються батьки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus