USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Фігурант 13 справ»: у ДБР повідомили графік допитів Порошенка

7 Вересня 2019 09:29
У Державному бюро розслідувань оприлюднили графік допитів експрезидента України Петра Порошенка.

Як передає УНІАН, речниця ДБР Анжеліка Іванова повідомила журналістам, що Порошенка викликатимуть до ДБР на 10, 13, 18, 27 вересня і 3 жовтня.

Також вона не уточнила, по якій саме справі Порошенка було викликано сьогодні на допит, заявивши, що він є фігурантом 13 кримінальних проваджень у ДБР.

У свою чергу адвокат Ігор Головань заявив, що Порошенка викликали на допит за заявою суддів Окружного адміністративного суду Києва про можливе втручання експрезидента у їхню діяльність.

Як повідомлялося, 6 вересня, директор ДБР Роман Труба у своєму Telegram-каналі написав, що Порошенко не з’явився на допит у справі про можливе втручання в роботу суддів Окружного адміністративного суду Києва. Адвокат Головань пояснив, що Порошенко не прийшов на допит, оскільки йому запізно надіслали повістку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus