USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Філіппіни накрила смертельна повінь: скільки людей загинули та які наслідки

27 Грудня 2022 14:05
Через потужні повені, які накрили південь Філіппін, загинуло щонайменше 13 людей. Наразі рятувальники шукають ще 23 людини, яких вважають зниклими безвісти.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Rappler.

Більшість смертей були спричинені утопленням внаслідок раптових повеней після того, як два дні проливних дощів зірвали святкування Різдва та змусили понад 45 тисяч людей евакуюватися до центрів притулку.

Рятувальні операції тривають. Вода затопила десятки доріг та знесла житлові будинки.

Берегова охорона також повідомила, що сильний вітер та великі хвилі потопили рибальський човен у день Різдва біля узбережжя центрального острова Лейті. Двоє членів екіпажу загинули, ще шестеро було врятовано.
Нагадаємо, у Канаді через сніговий шторм з рейок зійшов вантажний потяг. Внаслідок аварії було зупинено пасажирське сполучення між найбільшими містами країни. Снігопад спричинив масштабну ДТП за участі 100 автівок.

Сполучені Штати Америкитеж охопив один із найсильніших за останні роки шторм, що приніс сильні снігопади і мороз. Через бурю загинули щонайменше 16 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus