USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фільм Саніна «Поводир» - 7 листопада у Луцьку

5 Листопада 2014 12:35
7 Листопада у Луцьку – допрем’єрний показ українського фільму Олеся Саніна «Поводир». Велика подія в українському кіно! «Поводир» - фільм, який повинен подивитися кожен!, - стверджують організатори показу.

Оскарівський комітет України вибрав історичну драму «Поводир» режисера Олеся Саніна, для представлення України в 2014 році на 87-й церемонії вручення премії «Оскар» в номінації «Кращий фільм іноземною мовою».

Головні ролі в картині зіграли співачка Джамала, актори Антон Святослав Грін, Станіслав Боклан, Олександр Кобзар і американський актор Джефф Баррелл.

Вперше український фільм транслюватиметься з таким масштабом у всіх кінотеатрах країни.

Цікаво, що у фільмі використані документальні кадри в реальних декораціях. Фільм заснований на реальних подіях 30-х років. Зйомки відбулися в багатьох українських містах.

Вперше в українському кіно буде застосований тіфлопереклад - коментування візуальних елементів фільму, тобто передача словом того, що показано. Кожен незрячий зможе відвідати кінотеатр і «побачити» те, що відбувається на екрані. У фільмі «Поводир» показана доля людей, які позбавлені бачити барви світу. Фільм про любов, вірність, підлість і зраду в кращих традиціях голлівудського кіно.

Показ фільму відбудеться 7 листопада о 19.30 у кінотеатрі «Прем’єр Сіті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сергій Показати IP 5 Листопада 2014 12:43
Повідомте де буде демонструватись фільм. Дякую!
Сергій Показати IP 5 Листопада 2014 13:01
Дякую!
ехх Показати IP 5 Листопада 2014 13:34
Ірина Констанкевич прийде на показ ?
Петро Показати IP 5 Листопада 2014 13:51
А Санін - наш земляк. 4-та школа Луцька. Аматорська кіностудія "Волинь", вчитель Борис Ревенко, а потім - вуз, студія ім. Довженко, звання Заслуженого артиста, державна премія за "Мамая"... Санін - молодець!
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 14:20
Олесь Санін - український кінорежисер, актор, оператор, продюсер, музикант і скульптор. Заслужений артист України. Лауреат Державної премії України імені Олександра Довженка, «Срібної медалі» Академії мистецтв України, «Срібної медалі» ім. Братів Люм'єр.Народився, до слова, в Камені-Каширському. Воістину гордість Волині. А щодо І.Констанкевич, то переконаний, ця людина буде на перегляді і пробачить дурне запитання дурного цікавця, бо її вихованість та інтелект не можуть і близько рівнятися з якимось г...м по імені ЕХХ. Сходи ліпше на фільм, може трішки додасться. А заразом побачиш і хто такий О.Санін та чи приходила І.К.
Фільм бачив - фігня Показати IP 5 Листопада 2014 15:16
Тіні незабутих предків кращий! НЕ РАДЖУ те шо Санін з Волині - єдний плюс цього вбросу
Санін Показати IP 5 Листопада 2014 16:47
До філь бачив фігня. Ти - баран. Є фільм "Тіні забутих предків", шо, вброс. Що це таке? Ти неук і судити про такі речі не можеш. Суди про ковбасні обрізки.
2 Саньочек до Санін Показати IP 5 Листопада 2014 18:08
Є фільм Тіні незабутніх предків)) гугл в помощь! а вброс - це вброс ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus