USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фільм українки здобув одразу 8 нагород «Еммі»

22 Вересня 2015 13:59
Фільм українки Лізи Холоденко "Олівія Кіттерідж" став лауреатом одразу восьми нагород найпрестижнішої телепремії. Про це інформує Еспресо.TV з посиланням на JetSetter.

Нагадаємо, волинянка Вікторія Бутенко з Володимира-Волинського потрапила в шорт-лист найпрестижнішої телевізійної премії в США «Еммі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали стрічку волинянки, номіновану на аналог "Оскара"

Знімальна група "Олівії Кіттерідж" виборола 8 статуеток "Еммі-2015": "Найкращий міні-серіал", "Найкраща режисура в міні-серіалі", "Найкращий актор в міні-серіалі" (Річард Дженкінс), "Найкраща актриса в міні-серіалі" (Френсіс Макдорманд), "Найкращий сценарист міні-серіалу" (Джейн Андерсон), "Найкращий підбір акторів в міні-серіалі", "Найкращий актор другого плану в міні-серіалі" (Білл Мюррей) і "Найкращий оператор міні-серіалу" (Джеффрі М . Вернер).

Про те, що незалежний фільммейкер українського походження, яка зняла також стрічку "Дітки в порядку", Ліза Холоденко візьметься за екранізацію роману Елізабет Страут, стало відомо ще в середині літа 2013-го.

Чотирисерійний міні-серіал, у головних ролях якого знялися Джон Галлахер-молодший, Білл Мюррей, Френсіс Макдорманд, Зої Казан і Річард Дженкінс, зняли на замовлення телегіганта HBO.

У прокат стрічка вийшла наприкінці 2014 року. Раніше фільм номінований у трьох категоріях премії Golden Globe: "Найкращий міні-серіал", "Найкраща актриса в міні-серіалі" і "Найкращий актор другого плану" (Білл Мюррей). Серіал "Олівія Кіттерідж" також представили у позаконкурсній програмі Венеціанського кінофестивалю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus