USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Фільм про митрополита Ніфонта представлятиме Волинь на кінофестивалі. ВІДЕО

9 Жовтня 2009 12:27
На фестиваль «Покров» представлений єпархіальний документальний фільм «Батюшка», створений до 60-річчя владики Ніфонта. Про це 9 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як уже повідомляли «Волинські новини», з 9 по 12 жовтня в Києві пройде VII Міжнародний фестиваль православного кіно та ЗМІ «Покров». На суд журі фестивалю з благословення митрополита Ніфонта інформаційний відділом Волинської єпархії (МП) для комісії фестивалю представлений єпархіальний документальний фільм «Батюшка», створений рік тому до 60-чя з дня народження правлячого архієрея.
Ідея створення фільму належить інформаційному відділу єпархії та особисто архідиякону Аліпію Сапізі. Режисером фільму виступив Микола Шабала.
В основному конкурсі фестивалю фільм покажуть у неділю, 11 жовтня о 10.50 в Домі Ветеранів, вулиця Бастіонна, 11.
До уваги читачів - фрагменти фільму «Батюшка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2009 16:27
Чудовий фільм. Дяка авторам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus