USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Розмаїття здивує: фіналісти нацвідбору та їхні хіти на Євробачення-2023

16 Грудня 2022 22:47
На відбір Євробачення-2023 команда організаторів обрала 10 фіналістів найрізноманітніших жанрів музики. Серед них є і добра українська етніка, і електроніка, і улюблені Європою англійські композиції, і ліричні мелодії, що проникають у серце.

Про це повідомляє 24Showbiz.

Вже 17 грудня у прямому ефірі в Києві один з десяти виконавців чи гуртів отримає найбільшу кількість голосів від суддів та глядачів і поїде представляти Україну у Велику Британію. Конкурс відбудеться від імені України у Ліверпулі в травні 2023 року.

В участі на відбір конкурсу після приголомшливої перемоги Kalush Orchestra змагались майже 300 претендентів, проте з них вдалось обрати всього 10: 2TONE, Angelina, DEMCHUK, FIINKA, Jerry Heil, KRUTЬ, Moisei, OY Sound System, Tember Blanche, TVORCHI.

Читати ще: Українці обрали журі нацвідбору на Євробачення-2023

Фінальні версії своїх пісень музиканти презентували на початку грудня, тому пропонуємо нижче послухати 10 потужних хітів, один з яких вже за пів року підкорюватиме Європу.

Читати ще: «Євробачення-2023»: вперше глядачі зможуть проголосувати на нацвідборі у «Дії»

2TONE – Квітка.
Angelina – Stronger.
DEMCHUK – Alive.
FIINKA – Довбуш.
Jerry Heil – When God Shut The Door.
KRUTЬ – Колискова.
Moisei – I'm Not Alone.
OY Sound System – Ой, тужу.
Tember Blanche – Я вдома.
TVORCHI – Heart of Steal.
Нагадаємо, що конкурс Євробачення-2023 пройде у Великій Британії, у Ліверпулі. Організатори Європейської мовної спілки вирішили, що Україна не зможе гарантувати безпеку персоналу та фанам у час війни, тож передали можливість проведення Великій Британії, представник якої посів друге місце. Своєю чергою компанія-мовник ВВС пообіцяла, що "Україна буде відзначена і представлена протягом усієї події". Навіть Сем Райдер заявив: "Це українська вечірка, ми просто запрошуємо влаштувати вечірку в нас вдома".

Торік у конкурсі переміг гурт Kalush Orchestra з максимальною кількістю балів від суддів та глядачів. Вони принесли в Україну трофей, який згодом передали на допомогу Збройним силам України на аукціоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джокер Показати IP 16 Грудня 2022 23:23
Переможець - це "Колискова"....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus