USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Євробачення-2023»: хто пройшов до фіналу нацвідбору на конкурс від України

17 Листопада 2022 21:59
Сьогодні, 17 листопада, стали відомі імена фіналістів національного відбору на «Євробачення-2023», які вже 17 грудня поборяться за право представити Україну на музичній першості у Ліверпулі, Велика Британія. У фінал пройшло 10 виконавців.

Про це пише ТСН.

Фіналісти Нацвідбору на «Євробачення-2023» та їхні пісні:

2TONE – «Квітка»,

Angelina – «Stronger»,

DEMCHUK – «Alive»,

FIINKA – «Довбуш»,

Jerry Heil – «WHEN GOD SHUT THE DOOR»,

KRUTЬ – «Колискова»,

Moisei – «I’m Not Alone»,

OY Sound System – «Ой, тужу»,

Tember Blanche – «Я вдома»,

TVORCHI – «Heart Of Steel».
Нагадаємо, що фінал нацвідбору на «Євробачення-2023» відбудеться 17 грудня. Задля безпеки його проведуть у бомбосховищі і транслюватимуть наживо на ТБ. До складу журі нацвідбору увійшли Тарас Тополя, Джамала та Юлія Саніна, яких українці обрали самостійно.

Зазначимо, що перед фіналом нацвідбору стався скандал. Один з конкурсантів, учасник гурту Cloudless, Lue Bason відмовився від участі у нацвідборі, та засудив організаторів та суддів минулорічного відбору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus