USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Фінансова криза змусить волинян працевлаштовуватися, – Микола Романюк

7 Листопада 2008 11:58
Соціальні виплати розбестили українців, зокрема і волинян. Таку думку висловив голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк під час наради в обласному управлінні лісового господарства та мисливства Волині, – повідомляє 7 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив Микола Романюк, у Камінь-Каширському районі у півтора рази більше соціальних витрат, аніж усіх інших бюджетних витрат разом взятих. Таким чином і виникає ситуація, коли робочих місць більше за кількість безробітних. «Людей розбестили соціальними виплатами, що вони тепер не вважають за необхідне влаштовуватися на роботу та самим заробляти гроші», – зауважив губернатор.
 
Однак Микола Романюк впевнений, що фінансова криза змінить ситуацію і принесе певну користь, оскільки громадяни будуть змушені самостійно шукати шляхи заробітку. «Криза заставить їх працювати», – сказав голова ВОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus