USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фінансові ресурси Януковича спрацьовують ефективніше, ніж місцевої влади?

20 Серпня 2008 09:21
На День Незалежності у Луцьку з білбордів звучатиме більше привітань від регіонала Віктора Януковича, ніж від представників місцевої влади. На це поскаржилася під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в області 17-ї річниці Незалежності України народний депутат Любов Ганейчук, – повідомляє 19 серпня репортер «Волинських Новин».
 
«Я вважаю, що місто має бути прикрашене державними прапорами та іншими атрибутами, але аж ніяк не білбордами Януковича», – висловила переконання пані Ганейчук додала: «Що він зробив для незалежності України?» Обраниця луцької громади (до речі, член «Нашої України») дуже переживає за дух свята, оскільки, як вона розповіла, сама стояла при витоках незалежності та була присутня при піднятті прапора біля Верховної Ради України.
 
«Видно, його фінансові ресурси спрацювали ефективніше», – прокоментував це явище заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук. Разом із цим він запевнив: до дня святкування ситуацію виправлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дядечко Показати IP 20 Серпня 2008 09:27
"Виправлять" - яким чином? Заплатять купу грошей щоб переплюнути Януковича?
Нашоукраїнець Показати IP 20 Серпня 2008 09:40
(Ця бабця ще й Лєніна памятає). А в бігбордах нічого дивного немає. Фінансовві ресурси Януковича спрацювали краще і всі заступники ОДА кинулись виконувати його волю по встановленню білбордів бо ж подивіться на склад ОДА - це ж штаб Януковича зразку 2004 року!
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 09:53
Невже Янукович перевершив по піару Шибу? Невже Янукович на піар витрачає більше ніж Шиба? Лучани, розкрийте очі, Янукович - це жалюгідна тінь Богдана Павловича
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 11:07
Нашоукраїнцю. То це що Шиба почав війну проти Романюка та облдержадміністрації? Яка причина?
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 11:48
Як на мене нормальне явище - Янукович витрачає кошти партії, а вдадці бюджетні кошти. Я за те щоб Янукович витрачав кошти в такий спосіб, а не бюджетники. Тим більше, що ефективність такої реклами в політичній царині - нульова. А от пані Ганейчук акцентувала на цьому увагу й сприяє в такий спосіб актуалізації персони Федоровича...
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 13:23
Ой а це не та тьотя що вже з насінням на вулицях луцька наборолась...
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 16:51
Що він зробив для незалежності?А от вона була присутня при піднятті прапора - Боже ти мій яка честь Луцьку!!! "Стояла при витоках незалежності"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus