USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Фірма Манафорта допомогла посадити Тимошенко, – ЗМІ

25 Серпня 2016 13:33
Компанія «Gates», що належить політтехнологу Манафорту, працювала на «Партію регіонів» в 2012-2014 роках. Фірма допомагала політично очорнити особистість Юлії Тимошенко, - повідомляє replyua.net з посиланням на Associated Press.

Як відомо, ФБР веде розслідування з приводу можливої ​​участі Пола Манафорта в політичних подіях в Україні та допомоги Віктору Януковичу, а також отримання від «регіоналів» незаконної вигоди. Якщо це доведуть, то Манафорту пред'являть безліч звинувачень, в тому числі порушення закону США «Foreign Agents Registration Act», який встановлює обов'язок всіх американських політтехнологів та інших людей, які працюють в США на політичних лідерів інших країн, проходити реєстрацію в Міністерстві юстиції США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СКАНДАЛІ З МАНАФОРТОМ І ЯНУКОВИЧЕМ «ВИПЛИВ» ЗАГАДКОВИЙ РОСІЯНИН

Associated Press вдалося отримати інсайдерську інформацію про те, що компанія «Gates», що належить політтехнологу Манафорту, працювала на «Партію регіонів» в 2012-2014 роках. Фірма допомагала політично очорнити особистість Юлії Тимошенко, сформувавши в українському суспільстві думку про виправданість її тюремного ув'язнення. Всі країни Заходу вважали кримінальну справу проти неї політичним замовленням. Американські експерти провели аналіз діяльності компанії «Gates», і визнали, що фірма працювала для досягнення політичних інтересів «регіоналів». Експерти пояснили, що суть політичної технології «Gates» полягала в тому, щоб резонанс, що виник в українському суспільстві в зв'язку з арештом Тимошенко, був заглушений іншими важливими для України подіями, зокрема - змінами відносин із Заходом.

Окрім того, Associated Press провело своє власне розслідування зв'язків українських політиків з американськими політтехнологами. З'ясувалося, що фахівців з США любить не тільки Партія регіонів.

Інтереси Тимошенко протягом усіх трьох років її тюремного ув'язнення представляв у Вашингтоні лобіст Джим Слеттері. Він заявив, що працював офіційно, щоб виконувати всі норми законодавства США, і був дуже вражений опрелюдненим недавно фактом зв'язку між Полом Манафортом і Партією регіонів. Як стверджує Associated Press, Манафорт причетний не тільки до формування позитивного іміджу Віктора Януковича у виборчій кампанії 2010 року, а й до процесу над Юлією Тимошенко.

Слеттері, який представляє інтереси лідера БЮТ, заявив: «Я відчував, що хтось тут, в США, працює проти нас, але навіть не можу підозрювати, що це - людина Трампа. Сподіваюся, Манафорт буде покараний. Я не хочу стати єдиною людиною, хто виконує Foreign Agents Registration Act в цьому місті ».

Слеттері пояснив, що став допомагати Тимошенко в 2011 у зв'язку тим, що до нього звернулися її родичі з проханням допомогти «витягти» її з в'язниці. До цього, в 2004, він був одним з офіційних спостерігачів на виборах президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 25 Серпня 2016 14:30
Тимашєнка сама себе очорнила. Нехай краще розкаже походження мільйонів баксів, які варовка заплатила лоббістам за вибілення її душонки.
так до лучани Показати IP 25 Серпня 2016 16:05
добре що в янека з азіровим .клюєвими.бойком.колесніком.пшонкою- не " душонка!"а то ми всі без штанів залишились би!
окуліст Показати IP 25 Серпня 2016 16:50
Куда вона ще пнеться її пора до психіатра

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus