USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пола Манафорта взяли під варту

15 Червня 2018 19:38
У США федеральна суддя ухвалила рішення взяти під варту колишнього главу виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта.

Про це повідомляє Reuters.

"Федеральна суддя скасувала умови щодо застави для Пола Манафорта, крок, який примусить колишнього голову кампанії президента США Дональда Трампа провести свій час у в'язниці, чекаючи на розгляд кримінальної справи", - пояснює агентство.

Суддя Емі Берман ухвалила відповідне рішення після звинувачень прокурорів у тому, що Манафорт та його спільник намагалися вплинути на свідків у цій справі.

Судове засідання у його справі заплановане на вересень, ще одне, яке стосується пов'язаних звинувачень у Вірджинії, заплановане на липень.

Пол Манафорт - американський юрист, лобіст і політичний консультант. Був радником Віктора Януковича та займав посаду керівника виборчого штабу Дональда Трампа. Наразі перебуває під слідствомдекількох федеральних агентств

Манафорт є центральною фігурою в розслідуванні щодо можливих незаконних зв'язків виборчого штабу Трампа з російським керівництвом. Манафорт також перебуває під слідством за можливі порушення податкового законодавства та відмивання грошей, зокрема й в інтересах Януковича. 30 жовтня 2017 року Манафорт здався ФБР. Йому пред'явлено звинувачення за 12 епізодами.

Згідно з наявною інформацією, Манафорт протягом останніх десяти років отримав від наближеного до Кремля російського олігарха Олега Дерипаски близько $60 млн. Ця співпраця почалася в 2007 році, коли вони представляли російські інтереси у Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus