USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фірма нардепа з Волині відмовляється сплачувати борги

11 Серпня 2016 18:29
Волинське товариство «Птахокомплекс Губин», що входить до відомої агропромислової групи Пан Курчак, яку пов'язують з волинським нардепом Сергієм Мартиняком, відмовляється платити кругленьку суму будівельній фірмі за виконані роботи.

Замовлення величезного птахокомплексу на більш ніж 25 мільйонів гривень виконавці робіт виконали. Однак частину грошей від замовника так і не отримали. Тепер стосунки сторони з’ясовують в суді, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, що згідно з рішенням, яке набуло чинності 26 січня, фірма нардепа мала б повернути підприємству "Реконбуд" 20 тисяч гривень боргу за ремонтні роботи.

Масштабний птахокоплекс на замовлення фірми «Пан Курчак» ще в 2014 році побудувало товариство «КалушСтальБуд». Будівлю за 25 мільйонів звели в селі Холопичі Локачинського району. Певний час кошти за виконані роботи до ТОВ «КалушСтальБуд» надходили вчасно, однак через деякий час проплата припиналась.

Чому фінансування припинилося, представник відповідача пояснити не зміг. Та послався на те, що на даний час навіть не ознайомлений з матеріалами справи, позаяк вони на адресу фірми не надходили.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Депутат Показати IP 11 Серпня 2016 18:57
Пан Мартиняк практично всі фірми-підрядники які йому надавали послуги кинув на гроші! Ось вам і народний вибір)))
Та да до Депутат Показати IP 11 Серпня 2016 19:59
Ну це в наших бізнесменів така фішка - кинути когось. Державу, підрядників, банк, і т п, а в кінцевому рахунку, якщо узагальнити, кидають звичайних людей. І тут, іноді, дуже цікаво послухати деяких грамотєїв, які розказують, що от свій хлоп, добився сам, людям роботу дає і податки в державу, працює в своїй державі і т д, давайте його в депутати А те, що купа людей через такі кидки залишилась без роботи, вкладів, бізнесів недалекі уми не бачать і вибирають собі обранця, а потім волають про тарифи, пенсії, зарплати.
Швондер до Та да Показати IP 11 Серпня 2016 21:46
Та муд\к той Мартишак.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2016 19:09
Так де ж взяв гроші на дкпцтатство? Ікрав копієчку до копієчки
Василь Показати IP 11 Серпня 2016 19:10
В Мартиняка то є стандартна схема кидати як постачальників так і підрядників на гроші. Я багато знаю будівельних компаній які не отримали гроші.
не депутат Показати IP 11 Серпня 2016 19:44
Мартиняк дуже дрібязкова людина. Грубий, нахаба. Син прапорщика з буянівської в/ч не міг отримати кращого виховання. Не те, що кращого, ніякого не отримав. Такі в нас депутати, такі олігархи-свинопаси. Не дай, боже, з хама пана!
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2016 21:18
Мартиняк відомий кидала.То Західінкомбанк на 27 мільйонів,то будівельників на постійній основі.Бидло воно і з депутатським значком бидло.....
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2016 06:56
Висококваліфікована бидлота. І скрізь він такий: і в сімї, і з друзями. Відштовхуючий тип. Так і хочеться в морду плюнути.
Пан Мартыняк! Показати IP 12 Серпня 2016 20:54
Щоб ви там не сказали, я Воля народу! Народ хотiв в рабство, я це зробив!!!
Назар Показати IP 16 Серпня 2016 09:46
невиплатили коштів, бо на це є об'єктивні причини, пов*язані з невчасним виконанням зобов*язань фірмою-виконавцем.Для чого ви поливаєте брудом успішну людину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus