USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Скандальна фірма у Нововолинську торгує асфальтом?

23 Вересня 2016 09:05
Приватна фірма на прохання двох інвалідів поклала біля їхнього двору шмат асфальту, щоб дощові води не стікали під хату. За роботу попросила 570 гривень. Коли жінка відмовилася стільки платити, асфальт… забрали! Інцидент трапився нещодавно у Нововолинську, - інформує Радар.

"Я мешкаю на вулиці Крайній, 28. Там фірма Коптюка прокладала асфальт. Учора доклали асфальт, а нічого не зробили, щоб дощові води не текли мені під хату. Попросила, щоб в’їзд на подвір’я зрівняли асфальтом. Зрівняли… і запросили 570 гривень. А коли відмовилась платити таку суму, то забрали вже встелений асфальт", - розповідає Світлана з Нововолинська.

Жінка – інвалід 2 групи, її мама в хаті вже 9-ий рік лежить – цукровий діабет, без ноги й незряча. "Це навіть інвалідний візок неможливо вивезти з подвір’я, бо великий перепад. Скрізь прокладають пандуси для покращення умов, а тут згребли і те, що настелили", - бідкається волинянка.

Каже, Жигалюк (начальник Нововолинського ВУКГ, - авт.) телефон не піднімає, а Рожелюк (заступник нововолинського міського голови, куратор “комуналки”) у відпустці.

Аби з'ясувати, чому фірма, яка виконує роботи, торгує асфальтом, видання зателефонувало доСергія Коптюка (директор ТзОВ “Полімер” (фірма орендує в Нововолинську асфальтний завод). Той, своєю чергою, відповів: " Це наш власний (асфальт, - авт.), не передбачений проектом благоустрою вулиці. Маємо право його продавати. Якщо люди звертаються і просять покласти асфальт біля їхньої хати, то кладемо. Але свій власний.

– І що, видаєте мешканцям квитанції, чеки? Податки з кожного такого продажу сплачуєте? Можна перевірити, попитати в людей?

"Питайте що хочете, ми маємо право! А що там жінка якась жалілася, вже чув. Із обіду туди під’їду подивлюся", – запевнив Сергій Коптюк.

До слова, фірма пана Коптюка уже "прославилася" своїми роботами.

Так, у Володимирі-Волинському його робітники залили смолою траву. Ба більше, за неї володимир-волинська влада має сплатити Коптюку 44 тисячі гривень. А в іншому дворі після поточного ремонту асфальт знімається руками.



Фото з вулиці Крайньої – Віталій Більчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадянин Показати IP 23 Вересня 2016 10:53
Він урод на кроноспані кучу бабла заробив а простій жінці ще й інваліду міг би покласти той метр асфальту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus