USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

ФК «Волинь» покинув найкращий нападник

27 Червня 2021 22:32
ФК «Волинь» покинув найкращий бомбардир команди (за результатами минулого сезону) Богдан Оринчак.

Про це футболіст повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Нелегко прощатись, але прийшов час подякувати ФК «Волинь», усім тренерам, величезному персоналу, футболістам, вболівальникам, які підтримували команду за будь-яких обставин та усім причетним до футболу у Луцьку за незабутні емоції, шалені перемоги, досвід, знання та нові знайомства.

Дякую всім, хто вірив у нашу команду. Бажаю «хрестоносцям» удачі у новому сезоні, а зараз пора рухатись вперед», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ФК «Волинь» покинув головний тренер Василь Сачко. Із клубу пішов також бомбардир Юрій Коломоєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уболівальник ФК "Вес Показати IP 28 Червня 2021 21:03
Тікають гравці з ФК "Волинь", як пацюки чи щурі з тонучого судна. Що далі??? Мабуть все, покінчено з футбольним клубом років так на 10. Таке вже було з нашим футбольним клубом і не раз, поки команду не очолив наш легендарний В.В.Кварцяний. А які футболісти грали за ФК "Волинь" коли головним тренером був Віталій Володимирович та які взяли путівку у футбольне майбутнє: Олег Лужний, Анатолій Тимощук, Роман Максимюк, Євген Хачеріді, Марко Девич, Василь Сачко, Папа Гує, Майкон, Майкл Алозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus