USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нападник «Волині» – у символічній збірній туру Першої ліги

13 Листопада 2020 07:20
У 12-му турі Першої ліги «Волинь» у непростому матчі здолала столичну «Оболонь» (2:1), а героєм зустрічі став Богдан Оринчак, який забив обидва голи у складі «хрестоносців». Тож не дивно, що він потрапив до символічних збірних туру від порталу «FootBoom» та сайту «Спорт Арена».

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Ось що пишуть про нашого десятого номера колеги зі «Спорт Арени»:

«Виявилося, що вінгер Оринчак здатен допомогти атаці «хрестоносців». Саме він став справжнім героєм матчу з «Оболонню», оформивши дубль у чудовому бомбардирському стилі – ударами головою. Уже в дебюті матчу Богдан замкнув подачу Кизилатеша, потім постійно рухався, відкривався, пресингу вав – чекав на ще одну нагоду. І в ситуації, коли лучани пропустили необов’язкову атаку через лівий фланг захисту, саме Оринчак прийшов на допомогу. Тепер, у компенсований час, він виявився найспритнішим після скидки Войтіховського».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus