USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» привітав соціальних працівників

1 Листопада 2013 15:01
Сертифікатами та преміями благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відзначили соціальних працівників у Луцьку.
Урочистості з нагоди професійного свята, яке в Україні традиційно відзначають у першу неділю листопада, відбулися у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Територіальному центрі соціального обслуговування.
«Ми робимо з вами спільну справу, адже соціальна складова в роботі фонду є однією з основних. Дійсно, мало бути фахівцем, мати відповідну освіту. Треба, щоб це стало справою життя. Спасибі за те, що ви робите важливі справи з великою внутрішньою віддачею, керовані великим серцем і любов’ю до людей та сімей, які потребують допомоги. Я маю приємність від Ігоря Петровича Палиці та благодійного фонду подякувати вам та привітати з професійним святом», – сказала заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.

ЧИТАТИ ЩЕ: Діти з особливими потребами отримали вишиванки від Ігоря Палиці. ФОТО

Своєю чергою, директор установи Ліна Галан наголосила, що підтримка благодійного фонду є дуже важливою і подякувала за реалізацію спільних проектів, серед яких акція «Подаруй дитині вишиванку», допомога дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, підтримка сімей, що перебувають на обліку центру соціальних служб. Подякувала Ліна Галан і за увагу Ігоря Палиці до нового проекту створення центру реінтеграції дітей і висловила сподівання на подальшу спільну співпрацю.

Як зазначив Ігор Петрович під час однієї із зустрічей у терцентрі, фінансова підтримка має бути спрямованою не лише на допомогу соціально незахищеним людям, а й на покращення умов працівників соціальної сфери. Адже їхня робота є вкрай важливою для міста. Ці слова з вдячністю згадують працівники Територіального центру соціального обслуговування.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІГОР ПАЛИЦЯ ЗУСТРІВСЯ ІЗ СОЦІАЛЬНО НЕЗАХИЩЕНИМИ ЛУЧАНАМИ. ФОТО

«Ми працюємо за покликом душі. Допомагаємо людям і дуже тісно співпрацюємо з «Фондом Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який підтримує наших підопічних продуктовими наборами, фінансуванням харчування, засобами гігієни для людей, які прикуті до ліжка. Приємно, що у цей день Ігор Палиця не забув і про нас, соціальних працівників. Ми також відчуваємо підтримку і те, що нашу роботу оцінили», – розповіла соціальний працівник Валентина Гичук.
Як зазначила Ірина Констанкевич, цього року, згідно з положенням, благодійний фонд відзначив роботу соціальних працівників преміями розміром 1000 гривень кожна.

Довідково: У територіальному центрі Луцька сьогодні обслуговуються 3634 осіб. Спектр послуг, які надаються установою достатньо широкий: забезпечення гарячим харчуванням, лікування у кабінеті ЛФК, перукарня, консультації психолога тощо.
У Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на обліку перебувають 417 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, у них виховуються 798 дітей. Також опікуються працівники установи 200 дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, 772 дітьми з обмеженими фізичними можливостями
.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Hitch Показати IP 2 Листопада 2013 12:33
Слава Ігорю Палиці, ні дня без згадки про фонд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus