USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фонд «Новий Луцьк» пропагує здоровий спосіб життя

25 Квітня 2012 19:45
Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» в межах реалізації програми «В здоровому тілі – здоровий дух» виступив співорганізатором святкування Дня здоров’я у луцькій школі №24. У подарунок від фонду заклад отримав майданчик «Здоров’я», три столи для настільного тенісу та спортивний інвентар.

Презентація нових тренажерів, а також святкові спортивні ігри та забави відбулися у школі 25 квітня.


Участь в урочистостях присвячених Дню здоров’я крім школярів і педагогів , взяли начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк, головний спеціаліст цього ж управління Юрій Волинець, а також директор благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко.



Вона нагадала, що майданчики «Здоров’я», придбані за кошти благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», уже діють в трьох навчальних закладах обласного центру – гімназії №18, школі-інтернаті-правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, а також гімназії №4. Також Ніна Тарасенко зауважила, що фонд і надалі продовжуватиме облаштовувати луцькі школи сучасними спортивними тренажерами для заняття спортом.

Як і для інших шкіл Луцька, тренажери в НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів №24», благодійний фонд «Новий Луцьк» обрав виробництва концерну «Інтер Атлетика». Як зауважила директор фонду «Новий Луцьк», головними критеріями вибору обладнання були якість та безпека тренажерів.


Загальна вартість придбаних для НВК №24 тренажерів та додаткового спорядження – 49973 гривні.


Зі слів директора школи Юлії Гринчук, майданчик «Здоров’я» не перший подарунок закладу від благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». «Ми співпрацюємо з фондом «Новий Луцьк» дуже тісно, можна сказати, дружимо. Так, до Великодня отримали сертифікат на тисячу гривень для придбання сценічних костюмів для театрального гуртка «Веселиця» - нагадала директор. Вона також висловила переконання, що учні, займаючись на нових тренажерах, усвідомлюватимуть, наскільки фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» має бажання допомагати їм вирости здоровими і сильними.

Начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк відзначив про гостру потребу навчальних закладів в спортивному обладнанні та інвентарі. «Мало хто, а особливо освітяни в наш час можуть дозволити собі такі дарунки. Ці тренажери, бачимо з практики, викликають неабиякий інтерес дітей займатися спортом, а це бажання треба підтримувати завжди» - переконаний посадовець.

Школярі також переконують, що давно мріяли отримати змогу займатися фізкультурою, використовуючи професійне обладнання. «Завдяки цим тренажерам я стаю сильнішим, більш здоровим. Ми тепер зможемо під час занять з фізкультури й після них позайматися на тренажерах у школі. Ми будемо вести здоровий спосіб життя», - зізнався десятикласник Андрій.

В межах презентаційного уроку діти продемонстрували призначення тренажерів.


Загалом під час Дня здоров’я в школі тривало чимало заходів, зокрема, виховна година «Здоровий спосіб життя», перегляд мультфільму «Як козаки грали у футбол», лекція на тему: «Ігри, що підкорили світ», а також «Козацькі забави», змагання з дартсу, настільного тенісу, перетягування канату, футболу, гри у шахи і шашки.




Завершився День здоров’я в НВК №24 урочистим нагородженням переможців спортивних змагань. Від благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» школярі отримали футбольні, волейбольні, баскетбольні м’ячі та багато інших подарунків.


Ніна Тарасенко наголосила, що фонд і надалі активно пропагуватиме серед дітей та молоді здоровий спосіб життя: «Ми втілюємо програму «В здоровому тілі – здоровий дух». Знаємо, що в місті навчається більше 22 тисяч школярів. Для того, щоб діти росли здоровими і сильними, активно займалися спортом, в кожній школі встановлюємо майданчик «Здоров’я», пропагуємо Дні здоров’я, а також забезпечуємо школи спортивним інвентарем. Як каже засновник фонду Ігор Петрович Палиця, все це робиться тому, що то – найбільша інвестиція у майбутнє рідного міста».

Окрім того, з її слів, благодійний фонд «Новий Луцьк» обладнає у цій школі для учнів душові кімнати, адже правильна гігієна – запорука міцного здоров’я.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Свій Показати IP 25 Квітня 2012 21:18
Шкода ,що скоро канікули ,а то б ще кілька шкіл отримали тренажери.
Тетяна Показати IP 25 Квітня 2012 23:02
Добряче вдягнені дорослі дяді й тьоті стоять і з радістю спостерігають як напівроздягнені малі діти "добавляють" собі здоров'я. Напевно, навіть я не наважилась в таку погоду роздягнутись як вони (тобто діти). Зато провели день здоров'я, після якого половина з тих дітей ще буде вичухуватись мінімум днів десять.
не сци Показати IP 26 Квітня 2012 00:10
вибори в жовтні, ще дадуть подачок
Галина Показати IP 26 Квітня 2012 09:46
шкода що скоро вибори пройдуть і нічого більш ніхто не отримає!!!!!!!!!!
levf Показати IP 26 Квітня 2012 10:20
під час виборів будуть шукати прізвище Тарасенко, а не палиця, бо палиця десь там далеко, а тарасенко - от вона скрізь ходить, виступає))) Голосуй за НІну Тарасенко!!
fghjk до levf Показати IP 26 Квітня 2012 20:32
Аха-ха! +1
ПалАчька Показати IP 26 Квітня 2012 13:00
А до виборів тренажерів не треба було? Чи діти не такі були? Нагодився, як припекло.
Вова Показати IP 26 Квітня 2012 19:47
Людина робитьдобро,а ви паплюжите добрі наміри.
Вові Показати IP 26 Квітня 2012 19:54
До Ігоря Палиці ніяких претензій ,справді добрі справи робить ,дай Боже йому здоров"я.А от Ніна "чудить", ми вчора дітей півтори години після уроків тримали поки Тарасенко прибудуть....
ТАТО Показати IP 26 Квітня 2012 19:59
Підкажіть,а де тренажери і м"ячі вітівів,грицюків,вони думають ,що їх виберуть за їхні пики.
капрол Показати IP 26 Квітня 2012 20:34
ВН друкує матеріал під категорією "здоров'я", а варото було б під "рекламою".
мама Показати IP 26 Квітня 2012 23:52
народ не треба нікого ображати - більше діл,а меньше слів.беріть приклад з Палиці!
Мама2 Показати IP 3 Серпня 2012 11:30
Все дуже чудово. Але хочеться попросити конкретних дій, як депутата діючого і майбутнього - подбайте і про тих дітей, які пішли не тим шляхом.Наші аптеки у Луцьку вільно продають КОДТЕРПІН для них. Ви ж можете допомогти заборонити продаж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus