USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» - 6 років

10 Червня 2017 20:27
Шість років тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», тоді ще «Новий Луцьк», розпочав свою діяльність, інформують у прес-службі Фонду.

Засновник організації Ігор Палиця ухвалив рішення втілення змін на краще життя з міста, в якому він народився і виріс - з рідного Луцька.

Упродовж шести років команда Фонду, спочатку на чолі з Ніною Тарасенко, а надалі з головою правління Олександром Товстенюком, реалізувала багато ініціатив у сфері освіти, культури, спорту, охорони здоров'я. Допомога учасникам АТО та їхнім родинам, підтримка обдарованої молоді - важливі напрямки у роботі Фонду.

Ідея змін, що запропонував Ігор Палиця, знайшла підтримку в багатьох тисяч волинян, які взяли участь у проектах Фонду. Тому в травні 2016 року засновник вирішив розширити географію діяльності Фонду на теренах усієї області. 17 представництв Фонду «Тільки разом» ефективно працюють у всіх районних центрах Волині.

Сьогодні Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» - це не просто благодійність, це продуктивна співпраця з ініціативними громадами Волині, які хочуть позитивних змін для рідного краю.

Дякуємо усім, хто весь цей час був і залишається поряд з нами, за бажання допомагати ближньому, за спільну ціль - змінити на краще рідний край.

Ми одна команда, мета якої - зробити нашу Волинь економічно успішною та процвітаючою. Тільки разом ми досягнемо успіху.

Здоров'я й достатку кожному, миру та процвітання рідній Україні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Ветеран Показати IP 10 Червня 2017 23:06
Міська організація ветеранів України вітае з Днем народження фонд Ігоря Палиці "Тільки разом". Дякуемо Вам за те, що протягом цього періоду була надана різноманітна суттева допомога практично усім ветеранам міста, їхнім дітям,онукам,прпавнукам. Активного Вам довголіття на користь жителям і зокрема ветеранам Луцької міської громади.
Лучанин Показати IP 11 Червня 2017 04:11
Не може того бути!!!! Фонд "тільки разом" з'явився в 2015 році перед виборами в обласну раду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus