USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Forbes визначив найвпливовіших людей планети

6 Грудня 2012 10:46
Перше місце в рейтингу найвпливовіших людей світу 2012 року посів президент США Барак Обама.

Про це інформує Уніан.

На рядок нижче розмістилася канцлер ФРН Ангела Меркель, за нею президент Російської Федерації Володимир Путін.

Засновник Microsoft Білл Гейтс, який займав торік п'яте місце, піднявся на одну сходинку. На п'ятому місці тепер розмістився Папа Римський Бенедикт XVI, який також поліпшив свій результат на одну позицію. До десятки найвпливовіших увійшли одразу два голови Центробанків - Бен Бернанке, що очолює ФРС США (6 місце), а президент Європейського ЦБ Маріо Драгі став восьмим.

У топ-10 також увійшли: саудівський король Абдулла ібн Абдель-Азіз (7), генсек Комуністичної партії Китаю і майбутній голова КНР Сі Цзіньпін (9) та прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон.

У повному списку нинішнього року - 71 прізвище, серед яких 30 голів держав, 29 керівників компаній, один монарх, два релігійних лідери, глави ООН, МВФ і Всесвітньої організації здоров'я, а також від США - мер Нью-Йорка, голова Верховного суду та спікер нижньої палати Конгресу, від Пакистану - начальник Генштабу і голова розвідки, від Мексики - голова наркокартелю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ха Показати IP 6 Грудня 2012 16:42
а де Палиця ? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus