USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Форсаж» по-луцьки: швидка їзда та втеча з паркінгу, не заплативши

15 Грудня 2017 23:00
Луцькі водії не на жарт захопилися голлівудським екшеном і всіляко копіюють поведінку головних героїв стрічки «Форсаж». Окрім водіння на великій швидкості, у нетверезому стані та інші правопорушення луцькі «гонщики» взяли собі за правило не платити за парковку і чимдуж тікати, не заплативши.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань архітектури та ЖКГ.

Директор КП «Автопарксервіс» Сергій Денисенко розповів, що на парковці на вулиці Карпенка-Карого почастішали випадки, коли водії втікають, аби не платити повну ціну за паркування.

«Водії платять за одну годину, стоять усі вісім годин, а потім тікають», – заявив очільник підприємства.

За його словами, вирішити ситуацію може патрульна поліція, проте поки допомоги чекати марно, оскільки мала кількість працівників не може справитися з усім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Vic Показати IP 15 Грудня 2017 23:42
Наші люди грошей мають достатньо аби заплатити за стоянку кілька гривень. Я переконаний, що більшість водіїв згаданих в темі власники "танків" на зразок Pajero і тд. "Дорослі люди"
saa Показати IP 16 Грудня 2017 03:06
Тобто державна поліція повинна допомагати заробляти жулікам? А приватну охорону чи сторожа найняти не пробували? Напевне - ні... Їм же гроші платити потрібно, а поліція - за народні кошти жулікам допоможе... Ганьба.
Віктор Показати IP 16 Грудня 2017 08:39
Я переконаний, що податки з парковки не платяться, а йдуть в карман.
Олена Показати IP 16 Грудня 2017 08:46
Сама декілька раз паркувалась , а чек не отримала. Або дістане з кармана замусолений чек, і намагається видати за дійсний. Хоча згідно законодавства, повинен при тобі вибити чек. Мене дивує, чому на цих горе-паркувальників, не звернуть увагу відповідні служби.
Паркувальник Показати IP 16 Грудня 2017 08:56
Я пропрацював декілька місяців,і пішов з цієї роботи. Офіційного працевлаштування немає, а мені потрібні роки для пенсії. Ставиться план , скільки маєш здати грошей. Все записується в зошиті , ніякої офіційної бухгалтерії нема. Якщо не вистачає коштів, закладуєш свої, але все перекривається іншим днем. В цілому заробляв від 150 до 200грн в день.
Василь Показати IP 19 Липня 2023 16:09
Нема чого на дорогах загального користування займатись рекетом. Купи землю, збудуй парковку, запропонуй мені послуги - а я подумаю. Дармоїди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus