USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ділянку у Луцьку, на якій орендар влаштував приватну парковку, виставлять на аукціон

22 Грудня 2017 20:54
Продовжити лише на три місяці дію договору оренди земельної ділянки на проспекті Соборності, де орендар замість будівництва торгово-офісного центру влаштував парковку під вікнами житлового будинку, вирішили депутати міськради. Згодом вільну ділянку планують продати через аукціон.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення договору оренди землі ПП «ЛБК» для будівництва та обслуговування торгово-офісного комплексу на проспекті Соборності, 34-а (площею 0,2678 гектара).

Депутат Євгеній Ткачук повідомив, що земельна комісія міськради підтримала пропозицію щодо продовження терміну оренди ділянки на три місяці, а не на п’ять років, як вказано у проекті рішення. Управлінню земельних ресурсів доручили вивчити питання, щоб виділити власнику земельну ділянку під нерухомим майном, а щодо вільної ділянки підготувати документи для аукціону. Якщо ж проект рішення з цією зміною не підтримають, орендар зможе звернутися до суду.

Своєю чергою, депутат Олександр Козлюк розповів, що орендар ділянки веде нечесні правила гри: ділянка надана для будівництва та обслуговування торгово-офісного центру, а він з неї зробив приватну стоянку, куди заїжджають автомобілі і з них беруть по 20-30 гривень. Після того як проект рішення розглядали на попередній сесії, суб’єкт господарювання порозганяв автомобілі, але на вечір вони знову заїжджають на ділянку і перебувають там до 7 години ранку під вікнами житлового будинку. Тому він просив підтримати пропозицію земельної комісії.

Депутати підтримали проект рішення, продовживши оренду на три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
молодець Показати IP 22 Грудня 2017 21:04
ТКАЧУК та Козлюк.дбають про лучан не перший рік.
Русс Показати IP 23 Грудня 2017 17:58
Бред..норм стоянка, а щас пану козЛюку машины начнут на соборности 36 ставить..а ещё за него голосовал..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus