USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фото снайперів, які розстрілювали Майдан

3 Січня 2015 14:00
Британське видання Daily Beast оприлюднило фотографії снайперів, які розстрілювали людей 20 лютого минулого року в Києві, пише "Тиждень".

"Більшість фотографій, які супроводжують цю статтю, були зроблені 20 лютого", - наголосив журналіст Джеймі Детмер у статті "Фотографії викривають підготовлених у Росії вбивць в Києві".

"Багато з озброєних членів "Альфа" на фотографіях – у жовтих або білих нарукавних пов'язках. Перш, ніж вони покинуть двір, вони одягнуть маски, щоб приховати свої обличчя", - зазначив автор.

Як відомо, згідно з інформацією медичної служби Майдану, під час сутичок 20 лютого в Києві загинуло понад 70 осіб. Більшість людей вбили автоматниками та снайперами прицільними пострілами у серце, голову та шию.

Зауважимо, Печерський районний суд Києва продовжив до 21 січня термін утримання під вартою колишньому працівнику спецпідрозділу МВС "Беркут" Павлу Аброськіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus