USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фото з відкриття VIII Всеукраїнського турніру з боксу в Горохові

5 Жовтня 2015 07:00
Традиційний VIII Всеукраїнський турнір із боксу «Кубок Горохова» стартував 2 жовтня. Це грандіозне дійство вже традиційно проходило у Горохові, - іноформує сайт «Горохів – моє місто».

Найперше варто сказати, що такій честі Горохів завдячує тренеру Набіжану Артикову, який підготував 15 кандидатів у майстри спорту, чемпіонів області, України. Його вихованців високо цінують у збірній України.

Не так давно Юлія Дядюк із Озерець Горохівського району виборола бронзу на Чемпіонаті світу з боксу в місті Тайбей (острів Тайвань). Після цього, у серпні 2015 року, Юлія виборола срібло — в Сербії, де проходив чемпіонат Європи з боксу.
Юлія Дядюк
Про перемоги горохівчан на великих рингах розповіла начальник відділу у справах сім’ї та молоді райдержадміністрації Оксана Лавренюк. Пані Оксана слова вдячності промовила про всім, хто в рідному місті підтримує цей вид спорту, що є великим стимулом для його юних представників.

Під час урочистогго відкриттяучасників турніру вітав Горохівський міський голова Віктор Годик. Боксери приїхали на наш ринг із Луцька, Рівного, Володимир-Волинського, Червонограда.

Усі, хто прийшов отримати шквал позитивних емоцій від азартних поєдинків, раділи за Юлію Дядюк.

Наказом Міністерства молоді та спорту України № 3229 від 09.09.2015 року боксерці з Горохівщини присвоєно звання «Майстер спорту України з боксу». Посвідчення цього високого визнання вручила голова райдержадміністрації Любов Матвєєва. Вітаємо, Юліє! Зичимо нових перемог!

Фінал турніру продовжиився 3 жовтня. Його головний суддя — відомий в Україні Андрій Сохацький. Деталі – згодом.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галя Показати IP 18 Січня 2016 00:29
Класні фото, Кленк фоткав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus