USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянка на чемпіонаті Європи з боксу виборола срібло

27 Серпня 2015 10:34
Честь нашої держави у в складі збірної України захищала Юлія Дядюк (вагова категорія 89 кілограмів) із села Озерці Горохівського району.

Про це повідомляє сайт «Горохів – моє місто».

Із 16 по 22 серпня в угорському місті Кесткей проходив чемпіонат Європи з боксу. Честь нашої держави у в складі збірної України захищала Юлія Дядюк (вагова категорія 89 кілограмів) із села Озерці!

Журналіст видання поспілкувався з юною боксеркою і дізнався, що Юлині бої відбувалися якраз напередодні Дня Незалежності України - 21 і 22 серпня. Один із них із боксеркою з Німеччини наша Юля виграла, другий програла росіянці.

Отже, юна волинська боксера, вихованка тренера КДЮСШ імені Олександра Баламута Набіжана Артикова, зробила усім своїм прихильникам подарунок. Вона привезла «срібну» перемогу.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинська 9-класниця виборола бронзу на Чемпіонаті світу з боксу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 27 Серпня 2015 10:41
Скільки тим писакам пояснювати, що село називається Озірці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus