USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фракція «НУ» у Луцькраді підтримає помаранчевого депутата облради у війні з мерією за стадіон?

20 Червня 2008 14:21

Голова фракції «Наша Україна» у Луцькій міськраді Андрій Козюра у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» заявив, що питання власності головного луцького стадіону «Авангард» - не принципове. Про це 20 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив Андрій Козюра, відповідаючи на запитання, він зацікавлений, «щоб ми мали сучасну футбольну команду, яка б грала у вищій лізі. Але потрібно, щоб стадіон був у належному стані: як газон чи глядацькі трибуни, так і бігові доріжки. Ні для кого не секрет, що ми дві чи три сесії тому при розподілі бюджету передбачили два мільйони на реконструкцію покриття бігових доріжок, аби стадіон відповідав, принаймні, хоч якимось стандартам».
Лідер помаранчевої фракції у Луцькій міськраді висловив думку, що «у чиїй власності має бути стадіон, як на мене - не принципово. Хоча я прихильник того, аби не продавати і не віддавати будь-яке комунальне майно, оскільки воно чогось варте, тому краще його здавати в оренду. Інша ситуація, що хтось робить бізнес на футболі, хтось - не робить. На мою думку, страгічне завдання міської ради - мати нормальну футбольну команду і стадіон належному стані. У який спосіб це буде здійснено - для мене особисто не принципово».
Довідково:
ТзОВ «Феміда-Інтер» є фактичним власником ФК «Волинь». Керівник ТзОВ Василь Столяр – депутат Волинської облради від «Нашої України».конецформыначалоформыНа майно комунального підприємства “Луцький стадіон “Авангард” накладено арешт через програну судову тяганину поміж комунальним підприємством укупі з міською владою та ТзОВ “Феміда-Інтер”, яка є фактичним власником ФК “Волинь”. Як зазначив керівник юридичного управління Луцької міської ради Максим Гордійчук, існує загроза, що стадіон можуть продати з аукціону.
Кілька років тому «Феміда-Інтер» проводила ремонтні та будівельні роботи на стадіоні. Балансова вартість стадіону – близько півтора мільйони гривень. Кілька днів тому сайт уболівальників ФК «Волинь»оприлюднив інформацію, що футбольний клуб може переїхати з Луцька до Ковеля або Ківерець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus